tisdag 30 december 2008

En dag kvar på 2008


Upp tidigt och iväg till jobbet... gott o vara tidig idag...slutade redan tolv...=) Haft en lugn dag - bara 6 st barn idag... Vi mös lite - gjorde slut på en del glass och strössel m.m... får passa på. Är man för många barn så räcker de ju inte så nu var de perfekt o ta det.

Stannade på Tools Sjögren på hemvägen och köpte en "tårta" som vi ska smälla i morn =)
Sedan hem...då var de inte om och göra förrän slamsugar bilen kom =) =/ Även Anders kom ner för och assistera=) Tur det.. inget nice jobb.

Men men Janne (som körde bilen) kom in i källaren... med sugen... vi skruvade loss golvbrunnen....men de hände inget där... Vi öppnade sakta nere vid de röret där de är stopp... (i fredags sipprade de vatten ut där men inte i dag)... kom inget så vi tog loss den lilla luckan.
Där var de massa papper... satt typ som cement...=S...hmhm men Janne började suga upp laget för lager med den där äckliga slangen... och då kom de även vatten ( fanns ovanför allt papper) Även annat trevligt som jag inte behöver gå in på här...!Tog en himla tid och få bort allt papper... Till slut var röret tömt upp mot toan...och han började suga sig ner mot golvet och ner under, men kom inte tillräckligt långt in...Så han kunde inte göra så mycket mer... Roger ska komma på fredag med en spol bil (som både suger och kan spola vatten) så vi får kört rent röret... Så vi kan inte använda toan där ännu... Har gjort rent och så efter Janne... skurat och haft på klorin (luktar simhall - eller stinker de kan man säga)

Men men ett steg i rätt riktning, sedan ringde Jörgen som lagar vår bil. Meddelade at den var klar... men jag känner mig pank...=(... 7000 kr...!? Inte kul men nu funkar den ett bra tag hoppas jag...=/ Hämtat bilen och lämnat tillbaka pappas... har nu diskat...ska byta om till mys kläder... sedan blir de Tv... och ta de lugnt...efter en händelserik dag!=)
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en