söndag 4 juli 2010

Hanneviksdagen + Gunnel 75

Vaknade tidigt idag... Theo vaknade som alltid vid ca 6.30. han var varm - febrig. Mycket riktigt hade han temp på 38, 4. (Febern är jag säker på beror på tänder) Men trots det åkte vi till Tommas föräldrar där dem idag hade Hannviksdagen. i år var det åttonde året som dem hade det. Då bjuder dem in alla handikappade till sin trädgård. Där det bjuds på korv, mackor, kakor, saft, kaffe, godis m.m. Underhållning, musik osv...
Från Lysekil går de en karavan med raggarbilar där man kan få åka med, för att komma ut till dem! Var ca 130 personer där i dag. Den här dagen är så uppskattad, alla trivs och har roligt. Bjuder på sig och njuter. Äter och dricker. Finns även några djur på besök - idag var de en kalv och två shetlands ponnys. Så man kunde åka häst och vagn =)
Alla får en lott som man vinner på (vinst varje gång). Den här dagen kan genomföras då det finns flera som hjälper till. Grannar, vänner och familjen. Sedan är det några företag som sponsrar... Tack till alla!
Den här dagen betyder mycket!

Bild 1:
Theo ger mamma en stor puss på kinden ;)

Bild 2:
Theo hos Gunnel och Sune på kalas.

Vi hann även att efter Hanneviksdagen var klar (vid 16.45) åka vägen om Gunnel och Sune (Anders föräldrar). Gunnel fyller 75 år idag GRATTIS GUNNEL på din stora dag! Hon hade öppet hus... Bjöds på buffe´ och god tårta.
Var många där då vi kom, men dem var precis påväg att åka.. det hade vart flera där under dagen - KUL!
Vi satt ute och åt - mysigt och GOTT!
Theo visade sig från sin bästa sida - var flirtig och glad. Trots att han var trött... sovit lite idag...så trots feber och lite hängig har han visat gott mod!


Här följer lite bilder från Hanneviksdagen:


Man får prova rockringar ... tillsammans med Johanna och Julia (från cirkusskratt)









Scenen:
Uppträdande och prova på...









Många besökare...



1 kommentar:

  1. ★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★4 juli 2010 kl. 22:25

    Theo är så lik tommas=)

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en