fredag 30 april 2010

Kyrkan

Snart dags att bege sig till kyrkan... vi e laddade. Tommas gør allt før att hålla Theo vaken. Ska førsøka få Theo att sova i vagnen i kyrkan sedan...
Får se hur det kommer gå..just nu ær det kæmpigt! Fina bokstøver det blir nær man skriver i Danmark...=)
Men men efter krykan blir de kalas med ca 37 personer - KUL!
Resan hit gick bara bra... Nøjd och glad...

Ha en bra dag... hoppas ni har bra væder hør regnar det =(

torsdag 29 april 2010

God morgon

Godmorgon, nu ska vi snart åka iväg...

onsdag 28 april 2010

Är allt med?

Åh vad trött jag blir på att packa... känns som jag missat massor...- är ju trots allt första gången vi reser med barn...?! Vill ju få med allt... kläder, mat, blöjor.....och de var bara lite... allt de andra då?
Säng, vagn...täcke kudde... våra kläder... *orka*

Fick ju hem en vinst igår som jag vann inne hos Ulrika! En CD - den är super mysig - vi rockar loss till den massor här hemma =P!
Finns till och med en låt "skaka rumpa" - bara de!

Blev en jätte mysig mamma och barn träff hos Jenny och Elliot idag. Hon bjöd på gott kaffe (första koppen på dagen) den behövdes! (blev till och med två koppar) ;) Hon hade även bakat en super god kladdkaka, och grädde till det...MUMS =P
barnen blev då trötta... men Theo skulle INTE SOVA! Kan ju missa något då... eller?
Så han var vaken från 11.45 till 16.30 - han slockna i bilen hem...

Hämtade upp Tommas på vägen hem... han hade vart med sin pappa och fixat en hyr bil till i morn. Tommas mamma, pappa och syster ska ha den till Danmark imorn! Vi kör våran... dem vågade inte köra med sin...därav hyrbil!
Åkte vägen om affären - inhandlade kuvert (till inbjudningskorten). Så nu har jag fixat dem fyra vi kan ge till där nere - slipper vi skicka dem! Är så förbenat dyrt att skicka brev =O
Väl hemma började vi packa ...samtidigt som Theo fick två mackor ...han var inte sugen på att packa - var mest ledsen... (sovit lite idag) Så det blev ett bad... mys i soffan... välling och sedan somnade han gott i sin säng =)

Tommas åkte till Brastad och dömde en fotbollsmatch vid 18 tiden...kom hem nu 21.15 ... så nu packar han in i bilen...och dubbelkollar de jag lagt ner... "fyra ögon ser bättre än två"
Så ingen TV har de blivit ikväll... har spelat in både arga snickaren och fuskbyggarna.
Får se de då vi kommit hem på lördag...

Som sagt resan till Danmark bjuder på båtresa 3 TIMMAR fram och tillbaka hur ska de gå... jo de kommer gå fint... intalar jag mig i alla fall! Rutiner ruckas på... =O Sitta i bil långa stunder..."segt"
Sova borta.... Theo ska sova borta för första gången ...spännande...
Vi ska på konfirmation - vara i kyrka med en liten buse...sedan bjudas på god mat=)
Hmhm... som sagt HAR VI FÅTT MED OSS ALLT?

Kom nu på en annan sak ... jag måste tvätta klädseln + tillbehör till babyskyddet! Har ju hyrt de på BB... så de ska ju lämnas tillbaka nu innan 9 juni...*måste göras då vi kommer hem* Så får de bli en resa till Trollhättan och lämna det!

Nej, ska nog ta och diska upp de lilla som finns... och tömma sopor och så innan vi åker...

Eventuellt ska Anders hit och greja nu då vi är borta... spännande - antar att han spacklar och lite så=) Nästa vecka - fixa med tapeter! =) KUL!

Idag planterade jag även lite gullök och rödlök - undra om de växer sedan... (har jag sådan tur).

Någon som vet hur man blir av med sork i gräsmattan/ rabatten?
Tacksam för tips!

Ska nu kila... skriver om resan och så på lördag kväll!

Tävling slut 11 maj

Tävla om ett Hugin & Mugin plagg hos EttHusTillOss!


Tävling slut 12 maj

"Jag tävlar inne hos kidzmode om en handgjord mössa från Ida.p design,
tävla HÄR du med."


God morgon

Dagen här hemma började 6.40 idag...det är jag inte van med... men vi tog oss lite mys i sängen så gick väl upp strax efter 7.... frukosten avklarad. Havregrynsgröt med äpplemos! =) Fina grejer det...står vi oss ett bra tag!

Efter lunchen och så idag ska vi åka till Lysekil. Hem till Jenny och Elliot. Dit kommer även Annika och Amanda, Camilla och Jenny. =) Kan säga att de är halva vår föräldragrupp - eller vi som var på föräldragruppen... de andra fem var där två gånger bara av fem...=/ Aina kunde inte idag annars hade hon och William också varit med... =) Men de blir säkert fler gånger - ska bli mysigt i alla fall!

Efter de blir de hem och packa inför resan i morgon... ska åka härifrån senast 7 på morgonen. Så de blir upp tidigt! Blir då kanske inte så mycket bloggande under tiden vi är där... så då blir de uppdatering först på lördag då vi kommer hem!

Men men nu ska de fixas lite här hemma - Theo vill ha lite sällskap också!

tisdag 27 april 2010

Virre utmanar...

Jag fick en utmaning av NilssonPettersson, som jag har antagit. Tackar så mycket ;)

Blogg jag läser först: Edvinsmamma

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Spiderchick? många som skriver eller refererar till den bloggen. Men jag har själv aldrig besökt den...

Kändisblogg jag följer: Jag följer ingen kändisblogg...

Mest kända bloggare jag sett IRL: Linus Wahlgren,... kommer inte på någon mer, eller jo kanske Nanne? Eller jag vet inte...

Första bloggen jag började följa: Den första som jag började följa var Jessica. Hon skriver om sin familj, deras son som är född 3 månader för tidigt - om hans fantastiska utveckling. Deras vardag... och äventyr =)

Bloggare jag beundrar och varför: Beckah - hon står för vad hon tycker och tänker. Har ett spännande liv bakom sig. Med massa händelser. Få följa hennes tankar och annat mot framtiden.
Muppsan - Mycket tips och ideer.
kidzmode - Delar med sig av sitt liv, tipsar om kläder m.m. och vi som läsare kan dela med oss av barnens outfit, berättelser m.m och på så vis vara delaktiga.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Positiv respons från mina läsare...annars inga fördelar...

Då hatar jag att blogga: Hatar att blogga gör jag inte, har jag något att skriva så gör jag det... annars så får bloggen bara vänta...

Då älskar jag att blogga: När andra läser de man skrivit och kommenterar =)... även om det inte alltid är super intressant eller givande det man har skrivit om...

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Sofie och Sanne och Lena och Monica

Nu utmanar jag följande (om ni vill):

Jessica Agnes Sara - tävlingar-rabatter Rosakoriander Zita

Är det någon mer som vill, så varsågod - men tala gärna om att du antagit utmaningen - så jag får läsa.


Tävling slut 11 maj

Jag är med och tävlar om en T-shirt från Katvig från Milkmilla.se i sammarbete med Chicmommy. Klicka här för att tävla du med.

Så här blev det...

Nu har vi gjort allt som stod på agendan för dagen...=)
Blev shorta, boxer och skor till Tommas.
Två stycken body till Theo.
Två stycken BH:a till mig - det är de värsta och tråkigaste jag vet att prova! Men nu har jag köpt mig två - slipper ha amningsbh - det är ett stort +!
Köpte lite extra burkmat och fruktpureer, samt gröt. Som vi kan ta med till Danmark.

Musikleken idag var toppen - många som alltid...=)

Middag hos farmor blev det =)
Köttullar, sås och potatis. Theo sov ute i vagnen då jag var där så jag fick med en portion till honom. Gulligt och han älskade det...mmm mmm sa han då han fick de till lunchen! =P

Nej nu fixa lite och läsa lite bloggar...

Tävling slut 16 maj


Var med och tävla om dessa solplagg från Columbia för barn hos SessanOchPrinsessan!



Om dagen...

Lite som händer idag:
Ska på musiklek nu på förmiddagen fram till ca 12...

Efter de åker jag till farmor, middag blir det där... även pappa kommer dit då (han slutar 12).

När Tommas kommer hem ska vi åka till torp. Han behöver något att ha på sig på konfirmationen på fredag bland annat... åste även handla med oss barn mat och lite småsaker!
Så idag är vi iväg hela dagen...