torsdag 30 september 2010

Torsdag....

Ikväll stänger vår lilla Coop Nära butik ;( - väldigt tråkigt! Just för att de är mycket familjer här, många äldre och även funktionshindrade. Många handlar där på hemväg - på sommaren är det mycket sommargäster, då går varorna som smör i solsken! Men men nu är den här sagan slut. Det stänger för att de bygger en ny större Coop Extra butik i Lysekil + att den Coop Konsum i Brastad ska bygga ut...
Men men nu måste man planera mer.. nu går de inte att gå 5 minuter för att köpa något som fattas!
Dagen har varit ok, jobbat tidigt pass. Så idag fick jag hämta Theo =) Hans dag hade varit toppen - han går allt mer, har hänt massor bara idag! Dem tycker han är så duktig! Han har ätit och sovit...lekt inne och ute... Då han kommer så tidigt så sover han en liten stund på förmiddagen. Då delar han vagn med en annan kille ...de hade tagit kort på dessa sovande gossar och de satt på dörren idag =) - SÅ SÖTA! Var även kort på min prins som är ute och kör vagn... Kul med bilder från dagarna!
På tal om kort så i morn ska vi ta kort med barnen på jobbet... spännande spännande!
Gruppbild + enskilda!
Jag och Theo åkte hem en stund då jag hämtat honom, åt mellanmål och så. Sedan var de dags att byta kläder på Theo till finare byxa och shorta! Sedan åkte vi till fotografen för ett års korten! Theo var lite väl allvarlig, men fick ändå 9 bra bilder =) Så nu ska vi göra ett album med de kortern från 6 månaders fotograferingen + dagens kort! Sedan blir det en förstorning också! Ska ta med 6 månaders korten till fotografen på måndag, så kan vi bestämmka hur de ska sitta och lite annat...
Tommas var med till fotografen - vi hämtade upp honom 15.15, så han fick sluta tidigare!
Då vi var klara så åkte Tommas med Christer på domarkurs (innebandy) och jag och Theo åkte till mamma. Där blev de lite mat... och massa prat... Sedan hemj och duscha, pyjamas, tänderna, idag blev de klippning av naglar, välling. Han somnade så gott i sin säng!
Nu blir de TV... mys och bara ta det lugnt. Tommas är inte hemma förrän vid 22...
Ladda för en ny dag i morn!

onsdag 29 september 2010

Mitt i veckan... helgen närmar sig!

Dagen har rullat på... vart ute mycket i det fina vädret!
Då jag slutade (16) så hämtade jag upp Tommas och Theo vid affären. Åkte sedan hem och lämnade av lite grejer, plockade in maten osv..
Tommas stannade hemma och fixade med mat för i morn medan jag och Theo åkte till pappa och Yvonne på lite kaffe =)
Även Simon kom dit - trevligt!
Vid 18 tiden blev Tommas hämtad av mamma för att ta sig till Brastad och dömma Linus lag som har match ikväll! Han är väl snart på väg hem antar jag...

Theo sov lite mer än en timme idag på förskolan - för kort tid så kvällen blir lite seg. Han är ledsen och trött, inte mycket tålamod...Han somnade gott i alla fall - i morn blir de upp tidigt, känns segt att behöva väcka honom ...men men.
Nu blir det TV " arga snickaren"...

tisdag 28 september 2010

Tisdag

Igår då jag kom hem var jag så trött så jag orkade faktiskt inte slänga in ett inlägg... Började 6.15 o jobba, då jag slutade vid 13.15 var de dags för ett andra besök till tandläklaren för att fixa kronan. Så nu jar jag fått en porslins krona... super fin - ser inte vilken tand de är som är fixad ens =)
Det bästa är ju att försäkringen står allt!
Efter tandläkaren, skickade jag iväg ett paket till kusinen (eller ja till nya familjemedlemmen Oskar, kusinbarnet). De bör komma fram imorn. Sedan strosade jag runt på stan en liten stund, kikade i ett par affärer innan det bar av till jobbet igen. Där var de personalmöte 17-19.30. Då jag kom hem var jag helt slut... kikade lite på Idol/Ullared... sedan bäddade vi ner oss ... både jag och Tommas slocknade ca 21.30...
Det som var konstigt att jag såg inte Theo på hela dagen igår... han sov då jag åkte till jobbet, sedan sov han då jag kom hem. Han var pigg och glad och lekte och grejade igår - ingen feber. Så idag var han på förskolan.
Idag har jag jobbat sent... känner mig trött i kropp och huvud. Vet inte om de är en förkyloning som inte bryter ut ... ?! Men men dagen har rullat på... åkte till mamma efter jobbet - var där ca 17... Tommas hade gått diut efter att han hämtat Theo.
Theo hade haft en bra dag, ätit bra sovit (dock inte så länge som han behöver) Så kvällen var lite seg ... Haft lite magknip idag... hoppas de släpper. Theo fick följa med på cup möte - hade med frukt och så till honom, gick ganska bra faktiskt. Mamma stod över mötet - hon var hemma och bakade massa äpplekakor och skulle även göra äpplemos =)
Jannicke kom på mötet - hon var beräknad i igår, men ingen bebbe ännu...
Men men Tommas är nu på innebandy träning, Theo sover som en prins - slocknade! Jag ska kika på TV - koka mig lite te!

söndag 26 september 2010

Tävling slut 8 oktober

Jag tävlar hos familjen Bus om ett valfritt, Ida T klädesplagg till ett värde upp till 250:- från Milk&Milla.
Tävla HÄR du också.

Tävling slut 3 oktober




Tävla om ett par vintervantar från Didriksson hos Happily Ever After.








Tävling slut 15 oktober

Tävla hos Älskadehjärtegryn om en namnmössa med tillhörande scarf/dregglis.

Tävling slut 7 oktober

Jag tävlar om en valfri canvas med eget motiv till ett värde av 600:- med fri frakt från canvastavlan.se hos Carolina - var med och tävla du också!

Helgen över...

Varför ska helgerna gå så fort för ???
Känns inte som vi gjort något...
Men men igår kväll hade vi mys med varma mackor och kikade på TV, Theo somnade tidigt. Sov dock oroligt inatt, vart uppe ett antal gånger för tröst och smeka ryggen...han har somnat om, men på grund av feber och orolig natt så sov han till 8.30 i morse... han har haft feber även idag, men nu verkar det gå åt rätt håll. Troligtvis tre dagars feber. Så i morn är Tommas hemma och vabbar. Sedan får vi se hur de fortsätter...
Dagen har då vart ugn, Theo har vart lite små kinkig, men lekt mer idag än igår... ätit ok. Vi har myst vid TV:en och läst lite sagor m.m. Ikväll somnade han gott strax efter 19.
Idag på dagen så var Tommas och dömde fotboll i Hunnebo vid 11... sedan efter 15 åkte jag med Angelica till torp - hon skulle ha lite skor, kläder... var hemma vid 17.30 igen.
Mamma har jobbat idag så när hon åkte hemöver så kom hon inom oss för att säga hej och prata lite med Theo. Simon och Bea har varit här - vi åt mat och sedan blev det kortspel =) KUL!!
Nu är det snart sängen som gäller... nya tag i morn.
Lång dag på jobbet. Först öppnar jag sedan då jag slutar är de möte men ska bara vara med en stund för kl 14 ska jag till tandläkaren för att färdigställa min krona. Sedan tillbaka till jobbet för personalmöte kl 17... så är inte hemma förrän närmare 20...=/
Ingen ide att åka hem mellan tandläkaren och p.mötet...
Men men sov gott...

lördag 25 september 2010

Tävling slut 29 oktober


Jag tävlar hos Johanna om ett par höstkängor, i samarbete med Wilma&Morris.
Tävla HÄR du också!




feber

När lillprinsen vaknade efter middagsvilan, hade han feber =S

Röe

Igår var jag bara för trött för att skriva.. men i alla fall, efter jobbet blev det en tur till torp med mamma, Linus och hans kompis. Nu har Theo overall, vantar, krage, lite mer byxor... =)
Jag handlade en del mat ... var hemma vid 20 tiden... då blev de mys med grillat och vi tittade på dobidoo =)
Slocknade vid 22
Idag blir det en tur till Röe gård med några arbetskompisar - trevligt!
Sedan hem - Tommas åker då för att döma fotboll i Lysekil. Ikväll inga större planer...

torsdag 23 september 2010

Tävling slut 10 oktober

Jag deltar i utlottningen av en valfri mössa från Busmonster hos tant Ulrika!