torsdag 6 januari 2011

Äntligen

Nu har vi städat ut julen, det innebär 7 lådor med tomtar... en påse med jugranspynt... fem lådor med ljusstakar... osv...Granen hade typ inga barr då den väl kom ut... så vi hade alltså alla kvar inne... =S
Sedan var de bara att dra igång att damma, dammsuga, byta gardiner... osv... vi är helt slut här hemma... som tur va så var Theo tillfreds och var med... sedan röjde vi en del då han sov.. När han vaknade så var det inte mycket kvar som tur var...
Sedan var det mellis... och de behövdes...
Sedan ut och skotta fram bilen... så vi gick ut allihopa och grejade... var ute mer än en timme - så skönt. Theo har grejat och lekt i snön.. druttat på rumpan några gånger... men lika glad för det... lite pulka åkning blev de med pappsen..
Nu bad och dusch för hela familjen ... sedan innelek och mys.
Tommas ska på innebandy träning senare...
Jag laddar för jobb i morn... har planering och utvärdering...

2 kommentarer:

  1. Jisses de låter som ni är en familj som pyntar ordentligt, va mysigt =)
    Vi hade två tomtar så de va inte så jobbigt o plocka ner, visst sen har vi ju gardinerna också men dom ska mamma hjälpa mig med nästa freda =)
    Låter iaf som du återhämtat dej helt o att pojkarna klarat sig, va skönt!
    Kör försiktigt imorrn för vägarna är inte roliga!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det skönt när man äntligen är klar med allt julpynt? Helt galet egentligen att man har så himla mycket och så många lådor.. Julen är mysig med det är bra att man bara behöver pynta en gång om året :)

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en