söndag 23 januari 2011

Lampor och lite till

Behöver byta två lampor på bilen (halvljuset höger fram och ena lampan till skyltbelysningen bak). Men v 70 bilar är inte gjorda för att man ska kunna byta lampor själv tror jag... speciellt inte lamporna fram... "morr" Vi löste de inte så vi får kolla med en som jobbar med bilar i morn om han har möjlighet att hjälpa oss. Känns onödigt att ringa volvo... =/
Lampan bak fick vi bytt i alla fall... måste ju göra detta nu då vi snart ska besikta bilen...
Men men fick tjötat med mamma lite och vi tog en kopp te... dem börjar få resfeber nu "hihi"
Dem åker till Thailand på onsdag... gottisar!!
Theo ligger nu och sover middag efter dagens lunch som blev fiskpudding. Idag har vi en bättre dag här hemma än igår.. får hoppas de håller i sig sedan. Igår var han så grinig och mest skrek och var arg. Av ingen anledning... inget som passade.. Eller jo han kräver att man ska sitta med och leka HELA tiden.. eller vara NÄRA hela tiden.. men de funkar inte då man måste laga mat, diska, gå på toa m.m. ni fattar!
Så detta får vi jobba på... då de kommer en till , då blir de ju amning och så också...men Theo kommer få vara med så mycket de bara går... har tänkt köpa hem en docka och vagn till honom... kan vara bra sedan..
Men men, Tommas ska iväg och döma innebandy sedan... jag och Theo åker till pappa och Yvonne efter han ätit mellis...Ska passa på och vara ute och leka lite där =)
Ikväll blir det handboll - hoppas de spelar lika bra som igår + lite bättre! =)
Ha en fortsatt bra dag!

1 kommentar:

  1. Jobbigt att han vill vara med HELA tiden. Engla är ganska duktig på att leka självständigt.. vilket är skönt. Men visst är hon klängig till o från.

    Såg att Theo har en UV dräkt på sig i båten på bilderna från Egypten. Har du kvar den? Vilken storlek är den? I så fall är du intresserad av att av sälja den? :D

    Kram

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en