fredag 12 augusti 2011

Fredagen redan slut...

Vaknade upp till fint väder =) Det gillar vi.
Efter frukosten så åkte jag iväg för att handla, lite basgrejer och MASSA blöjor! Två paket till Tim och två till Theo (han ska ju ha med till förskolan på måndag). Då jag kom hem fixade vi med oss lite fika och packade in bad grejer och åkte till sjön =)
Var dock inte så varmt där som vi hoppades eller trodde. Blåste kallt i vinden... och när solen gick i moln så blev de kallt... men så länge den var framme och lös så värmde den gott ;)
Var där i ca tre timmar, barnen sov i vagnen där innan vi åkte hem...var hemma vid halv två. Då var de dusch och fixa lite.

Klockan 16 kilade vi över till grannarna. Där fick vi lite gott att äta och hade de super trevligt fram till klockan 20. Då var de trötta barn och de var dags att gå hem.

Theo somnade så gott i sin säng ... och Tim somnade också snabbt ikväll. Så nu är de bara vi trötta föräldrar som ska masa oss till sängen. Ladda för en ny dag i morn ... då ska de visst bli fint väder enligt TV:en. Så vi har planerat att dra upp rötter... pappa kommer tidigt med traktorn =)
Håller tummarna för att de ska fungera att göra så som vi tänkt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en