torsdag 11 augusti 2011

Skara sommarland

Idag har vi vart på Skara sommarland... vädret har vart med oss. och de var lagom mycket folk. Är ju snart slut på säsongen, många har börjat jobba osv.

Theo har gjort de han har fått i stort sett. han är ju "bara" 87 lång och många av de mindre saker barn får åka är mini 100 cm eller 110cm eller 120 cm och ofta då med vuxen i sällskap. Men vi började med att fika då vi kom dit, tog oss en bra plats vid bad delen. Sedan badade vi och var där i ca tre timmar.
Tim sov ganska länge så även jag och Tommas kunde bada. Mamma satt vakt vid grejerna. Åkte en del vatten banor (har nog blivit lite mer feg på "äldre" dar ;) Förr kastade man sig ut och flängde hit och dit... inte nu inte...! Men åkte allt de mesta...Theo tyckte nog att de var sådär med badet... på de ena barn ställer var de så mycket vatten som sprutade åt alla håll och de låter ju ganska mycket om allt sånt... så han var nog lite rädd. Men jag åkte med honom i några av de rutschbanor som fanns där. Sedan gick Anders med honom till en annan barn bassäng med ännu lägre vatten. Där var han mer harmonisk... blir bättre då han blir större..
Åt lite mer innan vi vandrade vidare i parken.. mot knatteland eller vad de hette. För barn upp till 7 år. Där hade THeo de toppen. Bland grävskopor, rutschbanor, och köra bilar! =) Fullt ös. Mamma och Anders tog barnen så åkte vi ett par grejer. Vi spelade lite - vann dock inget. Åt god taco buffe =P
Sedan var de dags för Theo att åka tåget som åker runt parken med mamma och Anders. Jag och Tommas gick och spelade lite med Tim + att vi hade vagnar i uppsikt. Linus och Joel gick och badade igen. Theo fick sedan åka "farfars bilar" Den gillade han skarpt, de lös om honom då han satt bakom ratten så den åkte han ett par gånger! Kul att de finns saker som han kan göra och som han tycker är kul!

En trött gosse som somnade gott i bilen hem... inte sovit på dagen... Tim däremot kom inte till ro då vi kom hem... får hoppas på en bra natt...

Lite bilder kommer i morn!

Om precis en månad fyller Theo 2 år =O... mammas plutt!


3 kommentarer:

  1. Spännande att se bilderna! Låter som en riktigt spännande dag :)

    SvaraRadera
  2. å va najs med skara. dit vill ja med! urmysigt ju! vi tänkte se om vi kommer dit nästa år..

    SvaraRadera
  3. ja inte så skoj då jag i stort sett blir tvingad till å säga upp den. då ja inte får ta med freja.
    för många mammor som stör sig då... blir depp..


    åå danmark vill ja till jag med. najs då man har släkt där. då kan man ju stanna över där å lägga pengar på annat..

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en