torsdag 31 mars 2011

Föräldraledig! =)

Gjort sista arbetsdagen för ett tag framöver.

Avslutade dagen med att bli utsatt för magsjuka =/ Hoppas inte de blir något...

Bjöd kollegorna på kaka och barnen på avdelningen fick glass! =) Alla nöjda...


Så i morn är jag ledig...Nästa vecka börjar Theo sina 15 timmar...


Men men nu blir de TV...slappa - är så trött och bebisen i magen är helvild - trots att de är trångt! Tommas är hemma ikväll =) Så de blir mys och bara ha de gott!


Grattis Sofie och Tobbe till er söta dotter!



onsdag 30 mars 2011

Onsdag!

Mitt i veckan, dagen har gått super fort. Hade de tidiga passet, så när jag slutade var det dags för ett besök till MVC. Lite högt blodtryck - men var ändå ok. Behövde inte ligga och vila i något rum eller så! Hade 140/90 idag. Sf måttet hade ökat med ytterligare en centimeter sedan sist (2 veckor sedan). Var nu 36 cm.

Hb - 147 =)

Vikten behöver vi inte skriva något om!

Hjärtljuden låg idag på 140...

Nytt besök nästa vecka eftersom blodtrycket är lite högt...


Hämtade sedan Theo - han sken upp som en sol när han såg mig =) Värmer i mamma hjärtat! Han hade ätit sådär idag - tänder på G. Han "gräver" med handen i munnen och säger aj.. stackars liten. Säkert därför han sover lite oroligt också... både tänder och drömmar! Sista gången för honom att gå upp så super tidigt på ett tag framöver... efter i morn går han hem och blir sedan 15 timmar i veckan!

Då jag hämtat honom åkte vi till syster yster och hälsade på henne på jobbet! Fick med hennes kamera som vi ska få låna med oss nu till BB. Videokameran är också laddad... väskan börjar bli färdig! Köpte lite godis idag som vi ska ha med! Sedan bar det av till mamma där vi åt middag =P Theo åt bra - så han har allt fått i sig mat idag... även välling nu ikväll!


Tommas är i Stenungsund och dömer innebandy - kommer hem sent. Jag ska krama kudden nu - är så trött! Sedan är det gott att se på TV i sängen!


I morn är de sista arbetsdagen för ett tag... konstigt men också gott!



tisdag 29 mars 2011

Haft en bra dag! =)

Som sagt idag var jag på annan avdelning - gick så bra! =) Är kul och se barnen i "deras" miljö! Annat än på gården.

Så dagen har gått fort...vart hyffsat bra väder.


Mötte upp Tommas och Theo på vårdcentralen. Var dags för tredje twinrix sprutan, jag fick dock inte ta den utan ska vänta tills två måndaer efter förlossningen! Men Tommas har nu fått även den sista.

Sedan åkte vi till mamma, snabb visit! Innan vi kom hem.


Väl hemma så rullar tiden på, Tommas är på domarmöte - hoppas han snart är hemma. Så man får pratat och umgåtts lite innan man ska sova...

Jag och Theo har grejat, dansat, plockat.


Han somnade gott i nybäddad säng, upp tidigt i morn. Sista gången på ett tag han behöver upp så tidigt till förskolan!

Nej, nu blir de TV... om de nu finns något att se!


måndag 28 mars 2011

Måndag, ny vecka...

Vecka 38 är de nu, dagen BF närmar sig med stora steg =) 20 dagar kvar!!

Kan ju i princip bli när som helst! Inget man vet. Så nu måste verkligen väskor packas och en del grejer köras till mamma. En del man ska inhandla m.m.


Nu är vagnen hemma =) Super fin! Nu ska vi bara läsa in oss på hur man sätter fast liggdelen och hur vissa grejer funkar!

Bäddar gör vi inte förrän vi kommer hem från BB. Så funkar det här.. har inte bäddat bebisens säng heller.


Spännande spännande


3 dagar kvar att jobba, på fredag är jag och Theo lediga. Då blir de mamma och son mys ;)


Idag har de vart en lång dag.. först jobbat sedan direkt sätta sig och ha APT. Mindre kul dag, men nu är det skönt att vara hemma! Knappt sett lillprinsen... en stund i morse och bara en kvart nu när jag kom hem innan han skulle lägga sig! Storprinsen har jag heller inte träffat mycket... bara en kvart nu ikväll innan han åkte iväg för att döma fotboll! Så han är hemma sent, då sover jag troligen! Passa på och sova när man får och kan... I morn på jobbet så har vi arbetsrotation och jag är mellan så jag ska vara på annan avdelning i morn och en kollega kommer in till min avdelning! Blir säkerligen toppen =) Kom ju på att jag hade lite frågot till chefen så jag får ringa henne i morn eller maila... dumt och komma på dem efter APT och man redan sitter i bilen påväg hem!


Nej, nu är de TV tajm!


söndag 27 mars 2011

Tävling slut 29 april

Tävla om en snoozy mössa hos Småfrön Barnkläder. För att komma till tävlingen klicka här! Småfrön har ett stort utbud av färgglada Unisex barnkläder och babykläder online.


Tävling slut 6 april

Jag tävlar hos Carolina om ett barnregnställ i valfri färg och storlek från Regnklädd.se.

Trött...

Blåser som bara den ute - vart tog våren vägen ???=/

Har snöat och regnat från kl 12...?? Dock inte just nu...


Men men

Blev ingen fotboll - men hörde att herrarna hade gjort en bra match. Förlorade med 0-1 men de var ju inget mot de motståndet. Örgryte spelar ju i div 1 och SAIS i div 4...så det är ju en del skillnad!


Tommas är iväg och dömer innebandy, kommer inte hem förrän sent. Theo somnade inte förrän 20, först var de nappen och snutten som hamnade på golvet..sedan var han lite ledsen - varför vet jag inte.


Men men nu laddar jag för en ny vecka - sista veckan att jobba. I morn är jag sen och vi har även personalmöte så de blir sent hem... =/ Hoppas på bättre väder - så vi kan vara ute mycket med barnen, är många i morn tror jag!


Söndag...

Är kallare idag..men solen har vart framme på förmiddagen - härligt. Vi åkte till pappa en sväng, han var ute och klöv ved - så vi var ute och lekte - något som Theo gillar =)

Sedan gick vi in och fikade - drack kaffe och tjötade "MYS"


Åkte hem vid 12, Theo slocknade i bilen - var bara att lägga honom i sängen...han sover ännu.

Vi har fixat med mat, så de ska Theo få när han vaknar.

Tommas har fått målat en vända på gungan, bara en gång kvar sedan kan vi sätta fast den på ställningen =)


Nu började de och snöa ute =S HUR KUL ÄR DET! Inte alls roligt!!!

Lite regn verkar de vara också =/


Har i alla fall börjat packa BB väskan.. alltid något. Lagt ner bebiskläder + lite annat! Ska fixa med kamera och så också... blir att ringa systeryster - ska låna hennes. Den är bättre än våran.


Hade tänkt se fotboll sedan SAIS -Örgryte (Svenska cupen) men nej inte i detta väder och jag vill inte gå dit själv.

Tommas ska på möte vid 15 och sedan iväg och döma innebandy på Orust.. så jag och Theo blir hemma. Tvättmaskinen ropar - dags att rusa ner, så man hinner köra en till!


Kanske att vi får besök ikväll av Simon och Bea - brukar kunna bli på söndagar! =)


Kram på er!


lördag 26 mars 2011

Snart april...

I den månaden är vi beräknade =)
Känns som det är stor chans eller risk att pricka in någons födelsedag. Har flera i släkten och vänner som fyller år i april...
Återstår att se ;)

Känns bra!

Fått bort en hel del grejer på "att göra listan" idag. =)
Så nu tar vi kväll och bara har de mysigt här hemma! Theo är så gott som klar för natten men sitter i soffan och myser... blir snart välling och sova...
Har vart ute massor idag - Theo bara älskar det!
Tack för hjälpen med blommorna idag mamma! Skönt att det är klart.
Hoppas på fint väder i morn med. Så man kan vara ute... ska även packa BB väska och Theos väska... lägga fram resesäng och så vidare.. man vet ju aldrig när de drar igång.
Sörjer att Jan Svanlund gått bort inatt - känd kommentator från SVT. Man vet aldrig vad som väntar...ta vara på varje dag!

Underbara väder =)

Blir ju glad i hela kroppen! Solen skiner, blå himmel, vindstilla =) TOPPEN!
Morgonen började tidigt, ljust ute - Theo pigg som bara den. Jag fick sova lite till - Tommas gick upp! Tack för det!
Frukost åt vi tillsammans, blev gröt idag - Theos favvo! Sedan lek och alla saker ligger framme. Åkte till Brastad och slängde skräp - vi hade samlat på oss en hel del papper och kartonger m.m. Sedan handlade vi och besökte även loppisen. Tommas föräldrar är där och säljer, för föreningen. Var en hel del folk där inne, KUL!
Sedan bar de av hemåt, jag fixade med lunchen (kassler idag - MUMS), Tommas och Theo grejade ute i trädgården en stund. Tog bort en del gammalt och dött i rabatter... och lite sånt. Nu blir de att tvätta av underdelen till vagnen - är en del salt och skit på den nu! Sedan måla stängerna till dubbelgungan ...
Theo sover sin middagslur - mer bus blir de sedan!
Tvätt och disk ska plockas med - massa vanligt pill med andra ord! Finns ju roligare saker...
Eventuellt ska vi även plantera om våra blommor, mamma ska hjälpa mig. Får väl se hur det blir sedan!
Hoppas ni har en bra dag allihopa!

fredag 25 mars 2011