onsdag 20 juni 2012

De räcker nu

Ni kan sluta hålla tummarna, blev inte så som vi hoppats på ändå...
Så får se vad det blir för lösning nu...

Idag jobbade jag tidigt pass. Vi har åkt City tuffen i Lysekil med hela förskolan - barnen var så nöjda och det var riktigt mysigt! =) Efter åkturen hade vi lite glass fika då ett barn hade med sig och bjöd. Mumsigt och gott idag då de vart så fint väder! SOL sol sol... Utelek... och vi har lövat stången och även gjort kransarna som ska hänga... nu är vi redo för i morn =) Dans och firande!
Hoppas våra små är krya, går lite olika sjukdomar... tråkigt nu då sommaren snart är här... så vi får se hur många barn som kommer i morn!

Efter jobbet hämtade Tommas mig.... vi åkte till Göfab och fixade present till Marie-Louise - Linus som fyllt 1 år. Köpte även en cykel till Theo (av en jobbarkompis)... en första riktig med stödhjul ;) Bara hjälmen kvar... får kolla på det i morn! Hen och fixa.. sedan åkte jag och barnen direkt till Kungshamn för lek med Marie-Louise och hennes gossar! ;) Blev många timmar... tiden gick så fort på slutet... den var 16.. men sen då vi titta igen så var den 17.45 =O Så då åkte vi hem till pappa för dusch... barnen var skitiga... Nu sover dem gott i sina sängar... efter mat och mys.

Theo har vart på förskolan idag, dem har haft midsommarfirande - MYS!Har fått inskolningsdag och tid för Tim =) Fått reda på en ny fröken som blir till hösten... kommer säkert bli toppen!! Så Theo har haft en bra dag...
Nu ska dem renovera på hans avdelning i sommar... så de kommer vara tipp topp i augusti!

Anders kom hit en kort sväng och gjorde lite i badrummet... men som sagt vi inväntar röris som inte kommer förrän nästa vecka!... =/

1 kommentar:

  1. Vad roligt med midsommarfirande på dagis!

    Svar: Tack snälla för gratulationerna i samband med Nomis födelse ♥

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en