torsdag 31 maj 2012

Tävling slut 14 juni


"Jag tävlar om ett presentkort på hela 500:- från Sigge & Juno!
Tävlingen finns hos MansonDust!"


Torsdag 31 maj

En dag på jobbet som gått fort, men de har vart lugnt... en toppen dag om jag får säga det =) Känner sig nöjd då man går hem!!

Jobbade sent pass idag... så "bara" till 17. Blev hämtad av mamma, Anders och mina små gossar. Dem hade våran bil och hade varit och slängt skräp på tippen! Så jag slapp åka buss hem... Anders åkte vidare till Munkedal för att även idag prata med P o B golv... be dem räkna lite mer noga på vad de kostar! blir kanske klinker/ kakel i hela nu istället dör klinker/ fibertrespo... så mamma åkte med oss hem en stund. Lite kvällsmat blev de och lek.
Sedan åkte dem hem då Anders kom tillbaka, jag och gossarna har haft en go kväll. Dem somnade som små troll. Trötta!

Theo har varit på förskolan idag, tror det varit en bra dag!
Tommas och Tim har varit till Lysekil och sista babycafet! Helena, Annika och Jenny var också där med sina barn!

Tommas är iväg och dömer ikväll, därför hade mamma barnen en stund! Han är i Henån så vet inte när han kan tänkas komma hem?!
I morn går vi in i ny månad - sommarmånad... =O Vart tar tiden vägen!?

Nu blir de soffan!


onsdag 30 maj 2012

Tidiga onsdag

Började med att jag nästan, men bara nästan missade bussen. Den ska vara här 5.59... men BRUKAR ALLTID komma 06.05... men inte idag... =O Så jag fick springa sista biten då jag såg bussen på håll... Herregud! Idag var den här 06.00!!! Så nu kan jag inte slöa på morgonen längre utan måste se till att vara i tid!

Annars har dagen varit bra, vart ganska lugn.. och gått fort =)
Tommas hämtade mig kl 13.15 då åkte vi direkt hem till pappa. Lite mellis och fika! ;) Massa lek och bus - framför allt BUS! Mina barn har inga öron... när får dem det... eller rättare sagt när börjar dem att fungera ?? Dem pillar på allt... testar och testar...HELA TIDEN! Lugnar det sig aldrig?? "trött"

Åkte sedan hem för lite paus...Tommas skulle duscha och packa ner regnkläder... (han är i GBG och ser fotboll, Sverige - Island). Verkar dock vara bra väder de lilla jag sett matchen på TV?
Men innan han åkte till GBG så var vi inne på P o B Golv i Munkedal för att kolla klinker golv till vårt badrum =) Och få lite tips och ta reda på en del fakta. Ska nu räkna på detta och även ringa vårt försäkringsbolag för ett par frågor! (Mamma, Anders och Linus var med oss o M-dal, är ju Anders som ska hjälpa oss).

Men på vägen hem lämnade jag av Linus och Tommas som skulle få skjuts av Joakim till GBG. Jag och mina små har haft en bra kväll, med lite kvällsmat/ bad/ mys... innan de var dags för läggning. Saga och bädda ner dem... Båda somnade direkt ikväll!
Jag har fått greja med tvätt, duschat, plockat med disken... dammsugit osv...
Tittat på "arga snickaren"...

Nu ska jag krypa ner under täcket!!


tisdag 29 maj 2012

Lider bilder från senaste tiden...








Härliga tisdag!

Först jobba ett mellanpass - kändes som en av dem längsta dagarna på länge... men åkte bussen hem och blev hämtad av Tommas. Vi skulle direkt vidare till Theos förskola för familjekväll. Man hade med fika korg så satt vi avdelningsvis och fikade och hade det mysigt, sedan var de poängpromenad... och kvällen avslutades med hinderbana för barnen =)
Theo var inte alls sugen på att åka hem... men då han fick veta att han ska dit i morn så var de ok.. men blev ändå tårar! Tim ville dock hem - han var nöjd med kvällen!

Tommas och barnen var i Lyse på förmiddagen för lek med lite kompisar... var dock sista gången församlingshemmet hade öppet nu innan sommaren - startar igen till hösten (då kommer dock inte barnen få vara med mer då dem går på förskolan). Dem hade haft en trevlig stund där i alla fall.. massa lek och bus =)

Jag och Emma hann även med en runda i slingan nu på kvällen... jag lämnade av familjen hemma, bytte kläder och åkte sedan iväg för att jogga/ promenera i Brastad! Kändes bra efteråt!

Sedan blev de bara soffan, svara på en föräldraenkät gällande Theos förskola... fixa med ett par andra lappar... slappa, äta lite.

Nu blir det snart sängen!


Familjekväll

Nu blir det först en heldag med jobb... hoppas de inte blir regn!

Idag får jag hoppa av bussen i Brastad för att gå till Theos förskola på familjekväll... =) Mysigt! Vi ska ta med fika korg och sedan tror jag det var någon poängpromenad eller nåt! Kul!!

Vid 19 tiden blir det till att ta en runda jogging/ promenad! Är på tiden... var ett tag sedan jag var med sist. Har ju kört ett par gånger själv men.


måndag 28 maj 2012

Måndag

Jobbat sensent pass idag... hade Apt sista två timmarna!

Trött, åkte 18.20 bussen hem...gott att komma hem kan jag säga! Idag känner jag mig sliten! Var ändå ett ok Apt...

Idag har vi i alla fall fått klart med rörmockaren.. så nu är det "bara" att börja riva!

Tittade på "Sofias änglar hur gick det sen" på Tv förut - många tårar blev det! Båda av sorg men också lycka!

Nu sova - ny dag i morn!


söndag 27 maj 2012

Massa utelek

Helt underbart då man kan spendera dagarna ute! =) Älskar det... dock vet jag inte om axlarna just nu tycker detsamma?? Något röda, men men!

Barnen har lekt, badat i pool... sprungit i vattenspridare.

Var på fotboll efter lunch - barnen sov en stund i vagnen, så jag kunde se på matchen ;) Killarna vann med 7-0 !!! Åkte direkt därifrån till Tommas föräldrar, där vi fick middag...och efterrätt! Mysigt och baren har haft de toppen ute. Trötta var vi då vi åkte hem vid 18 tiden - solen och värmen tar på en!
Köpte med lite kött att grilla - det var gott!

Barnen fick bada då vi kom hem - sedan somnade dem gott i sina sängar... Är dock varmt uppe men har öppet fönster så mycket de bara går... en fläkt som blåser... så det funkar... sedan får det räcka med påslakan, ingen täcke i!

Jag och Tommas har tittat på "mästarnas mästare" först de avsnittet som gick igår (vi spelade in det) och direkt efter såg vi dagen avsnitt! Gillar det programmet. Nu ska vi göra oss klara...dags att sova - Lång dag i morn på jobbet!


Mors dag

Grattis alla underbara MAMMOR på Mors Dag!

Hoppas ni fått en underbar morgon, eller en mysig dag osv. =)
Här fick jag sovmorgon, frukosten fram dukad... lotter att skrapa!!

Snart bär det av till mamma och hämta Theo - han sov kvar där inatt. Andra planer för dagen är att vara ute i det fina vädret, titta på mina "fotbolls killar" när dem spelar match kl 13...
Efter de åka till Tommas föräldrar och fira hans mamma.

Inatt kom pappa och Yvonne hem från Turkiet, efter en vecka med sol och bad där....


Där satt den !!!

Herre gud Loreen ägde allt! Vilken utklassning!
Hon var helt klart BÄST!

Nästa år har vi det i Sverige - jag vill dit och se live =)


lördag 26 maj 2012

Vem tror ni vinner?

Jag tycker att Rysslands bidrag är små roligt - super goa tanter som sjunger och dansar =)
Men klart hejar vi på Sverige här hemma!

Om två timmar vet vi vem som vinner årets ESC! =)


Lördag

Fint väder även idag! Dock blåser de mer...

Vi ska iväg till Rixö och hem till Emma och hennes familj, Även Susanne med familj kommer. Blir trevligt så ska vi grilla lite korv till lunch! Massa lek och bus då de blir många barn! Ska packa de vi ska ha med oss nu! Ta med ett par handdukar och badbyxor till barnen! Antar att poolen är fylld =)

Ikväll blir de kalas hemma hos mamma och Anders, då vi firar både Linus, mamma och Anders. Så detta kommer bli en bra dag!

Hoppas ni får en bra dag ni också


Vilken kväll vi hade =)

I går kväll hade vi examensfest för E och A =) Båda två är klara förskollärare nu! Så dem hade ordnat fest för personalen på Tröten och Mariedal ! Det var super kul, tror vi var 24 stycken! God stämning, massa sång och SKRATT! God mat och dryck! Herre, man som småbarns förälder är inte van med sånt ös ;)! Var hemma vid tolv... så lagom sent blev det! Hade toppen väder och de var sommar!
Sedan hade vi fixat lite olika för dem båda - roliga sånger, spex och guldhatt m.m.

Tror dem var nöjda!

Men jag var rätt trött när jag väl kom hem - hade ju vart uppe sedan 5... så de var segt. Men men!
På jobbet gick det bra, fullt ös och mycket utelek!

Tommas hämtade mig så åkte vi och handlade på Coop. Lite utelek och bad i poolen då vi kom hem, även grannen kikade över en stund! Jag åkte vi 18 så Tommas och barnen hade myskväll med pannkakor och Theo fick lite godis.


torsdag 24 maj 2012

Då var den här dagen slut

Efter en heldag ute i stort sett så är man nu trött. Fått massa SOL, varit underbart väder!

Jobbat mellanpasset, fått röjt med alla barnens teckningar och alster sedan temat. Skickat hem det och röjt undan efter utställningen!
Bränt mig lite på axlarna =S I morn får jag nog ta med solkrämen till jobbet... haft vattenlek och lekt kurragömma... =) Underbara sommardag!

Tommas hämtade mig vid bussen i Brastad så hämtade vi ut paket och sedan åkte vi till mamma. Barnen hade badat i poolen. När vi kom så fick vi varma mackor - MUMS! Blev även kaffe innan de bar hem för dusch och fix.

Som jag skrev förut var Theo på jouren - dem fick ut gurkan. Nöjd kille som kom hem och slocknade i sängen!

Sverige tog sig till final i ESC! =) Så de blir att titta på lördag också!

Nu sova - upp tidigt i morn...


ESC

Nu är de Tv mys... HEJA SVERIGE!

Vad tror ni om chanserna?


Akuten

Då kör Tommas en vända till akuten med Theo den här gången...

Idag på förskolan petade han in en bit gurka i näsan...ja ni läste rätt - GURKA! =/ Tommas åkte med honom till vårdcentralen då dem inte sett den komma ut eller så... man såg den typ inte i näsan heller.
Men på VC såg dem inget i näsan....

Nu ikväll när jag lagt Theo så gick de en stund då står han uppe och säger: - gurka i näsan. Jaha... upp och kika, visst ser jag den =O
Vi går ner i hopp om att få tag i den med en pincett, men på vägen ner åker den in igen... =/ Lyser och ser den och försöker .. provar även med nässug - men inte! Anders kommer ner och försöker även han, och de var så nära men nej. Ringde då 1177 och pratade med dem och fick tid ut till jouren med en gång... Så jag fick ringa hem Tommas som var på möte, så tog han med Theo till Lysekil!

Får se när dem kommer hem


onsdag 23 maj 2012

Tim 13 månader

Idag blir Tim 13 månader... stor kille!
Han är världens goaste och de händer massa saker hela tiden!

Idag hade vi temautställning på jobbet - mysigt då barnen fick visa vad dem gjort ...stolta må ni tro! Lite fika innan dem gick hem!
Blev en lång dag då jag börjar tidigare då jag är sen och jag jobbade över lite...

Åkte direkt ner mot Havsbadsparken - för att vara med på Vattenloppet! Bara för tjejer och pengarna dem får in går till Tanzania, där dem byggt skolor, fixat med vatten... osv - En god sak alltså!
Var ca 500 st med tyckte jag dem sa. Vi var fem stycken från jobbet. Jag gick/ joggade... kändes ok. Kom i mål i alla fall! När man lämnade in nummerlappen fick man en påse med lite blandade grejer som företag sponsrat och en t-shirt! =)
Vi från jobbet hade köpt med oss mackor som vi åt tillsammans efteråt! Mysigt!

Väl hemma blev det dusch och Tv... så nu är sängen lockande!


tisdag 22 maj 2012

Estelle

Idag döptes lilla prinsessan Estelle! Hon är ju så underbart söt!
Fint dop...


Hunnit med massa idag

Först jobbat tidigt pass, eller tidigt och tidigt. Slutade kl 15... Nu är allt förberett tills i morn med utställning och drop in m.m.
Tommas hämtade mig efter jobbet så vi åkte ner till stan för att handla lite. Jag köpte en tunika och två par skor... Toppen!

Sedan hem och då fick vi besök av Emma och hennes barn för lite lek! Jag skulle dock ivög och klippa mig så tyvärr blev de inte så mycket pratat idag.
Pengarna har rullat idag... både till det ena och det andra! Nu hålls det på med tjänster och annat på jobbet... en jobbig tid....men också spännande!

Haft lite utelek innan de var dags för grabbarna att duscha... mycket utelek resulterar i smutsiga barn. Men trötta och nöjda barn somnade gott i sina sängar!
Tommas har klippt gräset nu ikväll, fixat med massa tråk tvätt.

Tommas och barnen var idag i Lyse på lek/fika och musik stund... dem leker, lyssnar på musik och sjunger lite... barnen gillar det. Är några stycken som är där och hjälps åt. Musikleken är ju slut för den här terminen!

Har ni haft lika gott väder som oss idag? Dock blåst lite kallare men ändå vart toppen!

Grattis Peter och Paula till er dotter!

Nej, om man ska sova - blir en lång dag i morn med tema - avslutning osv.


måndag 21 maj 2012

Han går!

Nu kan man ju säga att Tim går...
Det går undan och han är överallt och ingenstans.. så nu har vi en som springer åt höger och klart den andre ska till vänster... ;)
Så gulligt med dessa steg - stapplande... "gullunge"



Måndag

Vilken dag det har varit!
SOMMAR!!!
Har ni också haft gott väder?

Dock har jag spenderat mycket av den inomhus då vi haft planering större delen av dagen - tyvärr. Men de var ett måste. Vart ute från 15... och de var helt underbart! Idag på jobbet har vi planerat och fixat inför onsdagens tema - avslutning!
Blev en promenad med syster yster efter jobbet i Lysekil. Gick ca 6 km =) Underbart! Lite färg har man allt fått ;)

En kopp kaffe och massa prat innan jag åkte bussen hem till mina pojkar. Dem var trötta och inte alls på humör =S... men lite mys och saga hann vi allt med!
Theo är så duktig utan napp - funkar toppen! Fick ringt förskolan i morse om att dem skulle lägga undan de som fanns där (slänga), så han inte såg dem... men de hade inte vart nåt! Han sa stolt att Tomten fått dem ;) Skickade på posten! Dem hade varit ute typ hela dagen - härligt! Han hade sommarkläder och nya sandalerna!

Tommas och Tim har fixat hemma med bilen och de sista ute i trädgården.. när dem hämtade Theo efter 14 så åkte dem hem till Emma för lite lek och bus med hennes tre barn! Dem hade plaskat i poolen och hoppat studsmatta! Och nu när det är så varmt så tar de ännu mer på krafterna!

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt... Tommas har kikat på fotboll på TV... GAIS - IFK Gbg..hmhm Ladda för i morgon med mer jobb, hoppas på fint väder är ju tidig!


söndag 20 maj 2012

Söndag

En dag med super skönt väder och vi har spenderat större delen av dagen UTE! =)
Började med att åka till torp och Coop tidigt innan alla andra ;) Nej, vi skulle bara handla lite mat och grejer till barnen så det var bara Coop vi skulle till och dem öppnar ju 7 så vi var inne där tidigt ca 8.20 =) Var klara rätt snart, gick undan må jag säga! Blev även ett par sandaler... ;) Nytt kassa system sedan sist vi var inne så de är lite att lära sig och man ska göra själv...MYCKET att komma IHÅG!

Åkte sedan hem med maten och grejerna... innan vi åkte vidare till Hannevik och hem till Tommas föräldrar. Barnen lekte ute och vi satt ute och åt lunch, fikade... hade de toppen i solen!
Även grannen till Tommas föräldrar och Tommas syster var där - trevligt! Kul att ses!
Barnen fick sova i vagnen, vilket gick super bra! Åkte hem vid halv två.

Här hemma var vi ute i trädgården och grejade... jag fick fixat ett par grejer inne med kläder och ett avlopp. Simon kom förbi och drack kaffe och lekte med barnen... de var uppskattat!
Hände dock en olycka innan vi skulle gå in... Tim ramlar och bet sig i tungan =( Massa blod och de var bara att ringa 1177, sedan besökte vi akuten. De hade slutat blöda i bilen dit in... och dem konstaterade det jag trodde att de kommer läka själv! Ser dock inte nice ut.. stackars liten! Jag och Theo fixade med grillmat och så här hemma... Tommas och Tim åkte till akuten...
Theo fick duscha efter en heldag ute, även Tim behövde dusch.

Theo somnade gott efter mat och saga, Tim somnade gott efter välling och lite bus... (mkt senare än vanligt), hoppas på en bra natt!

Nu ska jag krypa till kojs!


Tävling slut 10 juni


Jag tävlar hos Beatrice, mamma till skrutten Robin om en underbar Goodiebag som inehåller:

1) Presentkort värt 500 kronor på Footway
2) Follow your dreams dekor från Textarna
3) Gravidtröja från Mammafint
4) Sjalsele från Dreamydot
5) Getting Started kit från Burts Bees
6) Baby Bubble Bath från Sebamed
7) Amningslinne från 4mom
8) Baby Cleansing Wipes från Sebamed
9) Valfri gosedjurs hund från Kramdjursbutiken
10) Nackkudde från Careb
11) 2 påsar(90 gram/styck) Majskrokar
12) Napphållare från Misshute
13) Presentkort värt 300 kronor från Nagelgiganten
14) Vuxenkit från Burts Bees
15) Shower Oil från Sebamed
16) Presentkort värt 50 kronor från Minimango
17) Trosa No 1 med romantisk rosett från Esperanca


lördag 19 maj 2012

Tävling slut 31 maj


"Jag tävlar hos Caroline om ett presentkort på sovtex.se där man t.ex. kan köpa fina gardiner online."



Tävling slut 31 maj

Nu ska vi tävla =)


Tävla om ett av dessa plagg från Kidkit även om ett presentkort därifrån värt 500kr =).
Tävla HÄR!




Bilder








Lördag

Efter att jag förut skrev att det var sol och fint så mulnade de på snabbt som bara den. =/

Gick bort till "Brodagen" en snabbis. Mycket folk, Theo vågade sig på att rida på en av hästarna =) Kul! Han var så stolt efteråt!
Tittade även på får med lammungar, kalvar och kossor. Köpte några lotter - ingen vinst. Kollade även in fina "raggar" bilar, MC-cyklar ;) Stämning!!
Men som sagt det munlade på så det var inte så skönt som på förmiddagen! Kollade in loppisen - inget för oss. Mamma dansade "linedance", men de missade vi tyvärr. Tror de vart en lyckad dag där bårta, för de som ville kunde man även kika runt i kyrkan, museet... osv.
Kul när det ordnas grejer här - "För en levande landsbygd med positiva invånare året om!" ;)
Nu under kvällen är de pub kväll på "Villa Bro" =)

Kalaset för Melwin var lyckat. Hoppas han var nöjd med alla presenter han fick! Bjöds på god fika, både bullar och tårta... =) Dock var barnen högt och lågt så något svettiga och trötta föräldrar åkte hem ca tre timmar senare! Alla dessa NEJ - gör att barnen vill göra ännu mer... Var inte deras hus utan någon släktings så då blir man ännu mer nervös då barnen röjer - inte barn anpassat. Hu men de gick bra... gjorde inte sönder något - plus i kanten för det!
När vi kom hem så stannade vi ute en stund... Tommas klippte de sista av gräsmattan... barnen grejade på gräsmattan. Gott med frisk luft! Gick sedan in och då var det dags för barnen att bada - mysigt! Nöjda barn. Kvällsmat och mys innan dem somnade gott i sina sängar!

Nu är Theo nappfri... han har inte haft napp sedan i onsdags! Det har gått jätte bra!! =) Bara snutte - det funkar!

Nu tar vi kväll och myser ner oss i soffan och tittar på "kvällen är din" ;)


SOL!

Underbart väder! Vi njuter som bara den!

Nu sover barnen, men ska snart bege oss en tur till "Brodagen"... barnen får titta på lite djur och ha de lite mysigt. Men de blir bara en kort tur - hinner ej se kosläppet då vi istället är bjudna på Melwins 1 års kalas!
Skoj med kalas ... undra vilka mer som kommer dit =) Vet ej vilka dem umgås med ...

Idag blåser de nästan ingenting vilket gör att de är varmt ute....

Hoppas ni har en bra dag!


fredag 18 maj 2012

Klämfredag

Idag har jag jobbat - sensent pass. Vart en annorlunda dag på jobbet. Blir ju lite annat då man slår ihop avdelningar och vi var ganska många som jobbade.
Fick till och med ha bilen idag ;)

Det innebar att Tommas och barnen fick åka buss till Brastad, sedan gick dem hem till mamma.
Tommas har även under dagen haft besök och barnen har lekt ute en massa. Gräset är klippt och de är fint ute... =)

Vi har haft stor SOL idag men de har tyvärr blåst kallt. Men jag trotsade de med shorts idag ;)

Efter jobbet åkte jag till mamma som bjöd på middag - MUMS! Barnen åt massor. Men efter maten var barnen högt och lågt då åkte jag hem med dem.
Tommas har vart DJ på knattedisco.. blev bara ett, dem ställde in de andra då det bara var 8 st som kom dit. Svårt att ha ett disco en klämdag...

Nu blir det Let´s dance


torsdag 17 maj 2012

17 maj

Trots att Tommas är halv norsk så har vi inte firat den här dagen... ;)
Är ju våran Kristi himmel, men för oss har det inte varit någon speciell dag... en ledig dag i veckan bara ;)

Gott att ha en kortare arbetsvecka... jag ska dock jobba i morn - är sen så hoppas vi inte har alltför sena barn.

Idag har jag varit en sån där tråkig tjat mamma... fy vad trist det är. Theo har haft en trots dag - ja de går inte att beskriva!! Morr...
På förmiddagen åkte vi med mamma och ANders till torp - kollade på badrumsinredning...väggar/golv/handfat och dusch... =) Börjar få en bild av hur de ska bli...
Tog en fika innan vi åkte hem...

Någon som använder sig av ståbrädan "bumprider" som kan hjälpa mig med hur den ska fästas på ett bra sätt... ?!

Försökte använda den idag men tror inte att jag fått dit den på rätt sätt??

Hemma var de dags för barnen att sova... Theo sov dock inte... hittade bara hans snutte och han var tvungen att ha nappe??... vet inte var han gjort av nappen? (Vi har bara en till honom hemma).
Letat hela eftermiddagen, men inte hittat den... han somnade utan nappe ikväll och bara snutten...

Pappa och Yvonne kom hit en stund förut... dem reser ju iväg snart till varmare land =) - JAG VILL OCKSÅ RESA!

Jag och barnen har även varit hos mamma - för att fördriva tiden med två gnälliga barn, och trotsig tre åring! Tommas har varit och dömt match i Munkedal.

Nu ikväll kom Jim på besök och vi tittade på hockey matchen. Tyvärr förlorade Sverige =(

Nej, dags att sova - jobb i morn!


onsdag 16 maj 2012

Tacos mys

Ikväll blev de tacos med familjen, även mamma, Anders och Linus gjorde oss sällskap vid bordet. Dem är kvar än så de blir lite TV mys om en stund...
Mamma läser godnatt saga för Theo. Läsa varje kväll är viktigt för honom! Och den rutinen gillar jag!
Tommas och Anders har sågat upp i taket nere i källaren inför renovering.

Idag på jobbet har de varit olika väder... och dagen har gått fort! Vi har haft sol, molnigt, ösregn, åska, blåst och vindstilla... glömde jag något??
Vi har haft en mysig dag på jobbet... hunnit med massa skoj =)

Nu ska vi sätta oss vid TV:en... härligt!


tisdag 15 maj 2012

De känns ju bra

Efter en dag på jobbet som verkligen har gått i ett... så var det skönt att åka hem efter 17.

Är så trött på tjat, pikar, kommentarer, leta fel, missnöje... var är glädjen, lusten, positiva heja rop, viljan, våga prova/misslyckas...
Pust och stön hur ska man orka...
Eller är de mig de ligger på?
Kanske man ska se sig om efter något annat... det var väl inte så här de skulle kännas eller vara... eller bli?

Att Vara Stark

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Kan du viska i mitt öra?

Kan du viska i mitt öra
att jag är fin och stark
Kan du viska i mitt öra
att jag duger till allt

Kan du hålla i min hand
och visa att jag är värd att älska
Kan du få mig
att tro dig


----------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ikväll då jag kom hem så tog jag mig en joggingtur =) Kändes ok... blev en runda på 30 minuter! Orkade jogga hela vägen. Ska kolla upp hur lång den är..
När jag kom hem så åkte Tommas iväg på domarmöte... men de var ett kort möte idag för han är redan hemma och nu är det hockey som gäller.
Barnen somnade gott...

Idag har Tommas och barnen varit på drop-in fika på Theos förskola, tittat på deras fina tema arbete, synd att jag missade det. Men det hade varit fint och mysigt. Efter det så åkte dem till Lyse för lite lek och fika med några föräldrar och barn... är ingen musiklek nu utan de är öppet för att komma dit och leka, prata och fika... umgås!

Min oror har lagt sig... känns bra efter dagens besök. Nu ser vi framåt och väntar. En sten föll från mitt bröst.

Grattis till Sara och Micke till er son!



måndag 14 maj 2012

Måndag

Lite reklam:

Barnloppis
Folkets Hus i Lysekil
2 juni tid: 10-16
Pris/bord 150kr för er som vill sälja :)
Alla är hjärtligt välkomna:))

Idag har jag jobbat tidigt, Tommas hämtade mig kl 14.30 på jobbet. Då åkte vi hem för mellis och lek...

Åkte till mamma då Theo var sugen på det... där blev de kaffe!

Jag och Angelica har gått en promenad på lite mer än en timme nu ikväll - GOTT! Nej, nu ska jag krypa ner under täcket!


söndag 13 maj 2012

Denna blåst...

Varför kan de inte sluta blåsa... det hade vart så gott ute om bara vinden ville försvinna. Har vart ute i dag men man måste ta på sig ordentligt för de blåser kallt! =/
Man lurar sig på att solen skiner och det är blå himmel...

Men men alltid bra med frisk luft! =)

Blev ett super mysigt besök hos Isabel och hennes familj! Tack för idag!

Skippade att se på matchen i kväll (Linus lag). Jag lämnade av Tommas och sedan åkte jag för att handla hem det sista till grillningen. Mötte mamma och Anders där - dem hade nu kommit hem från Polen!
Sedan hem och barnen fick lite kvällsmat, sedan lek och bus. Simon kom... han var med barnen medan jag förberedde de sista med maten.

Lägga barnen - dem somnade direkt! Det kommer jag också göra nu då jag lägger mig!

Jag hämtade Tommas och Bea, väl hemma var det dags att äta - Simon hade grillat de sista!

Vi har sett på "mästarnas mästare", ny grupp nu och säkert tuff sådan. Ska bli kul att följa!


Underbara SOL!

Vart ute på förmiddagen... nu sover barnen sin middagsvila!

I eftermiddag blir de fotboll (mina killar spelar), sedan hem till Isabel och leka med hennes gossar Lukas och Alex!
Mysigt! Kul att barnen får leka lite ... och självklart vi vuxna får prata ;)

Tim går mer och mer nu... så de är nog en tidsfråga bara tills han går hela tiden!

Ikväll blir det att kolla på Linus lag som spelar (Tommas ska döma den matchen). Efter det kan de nog tänkas bli lite grillmat =P