onsdag 31 oktober 2012

Vinterdäck!

Idag fick vi äntligen satt på´vinterdäcken på bilen!
Igår då jag körde hem från jobbet kände jag att det var lurigt! Minusgrader och små halt... Men idag har det varit plusgrader, men lika bra att få på dubben! Så nu är vi REDO!
Bytte däcken uppe hos pappa, så jag och barnen var inne i huset med Yvonne medan pappa och Tommas fixade med bilen. Även min bror kom dit för att fixa något med sin bil!
Då dem var klara så blev de kvällsfika... MYS!

Idag på jobbet gjorde vi lite halloween pyssel! Mysigt - blir mer i morn! ;)
Dagen har gått fort och vi har hunnit med så mycket! Haft de super mysigt! Tommas hämtade barnen, så jag hämtade upp dem i Brastad då jag åkte hem från jobbet.
Barnen hade haft en toppen dag också med pyssel och lite halloween skoj på förskolan! Dricka grön mjölk osv.. ;)

Barnen har duschat och sover nu gott, så nu blir de TV!

Har pratat med mamma och Anders idag, dem har de TOPPEN! Behövde kolla några grejer med dem då vi ska få upp taket i källaren i morn! Simon kommer och hjälper oss! =)


tisdag 30 oktober 2012

Tisdag

Ny dag nya möjligheter...

Slutade som sagt halv sju, var inne och handlade lite.
Så nu är middagen för Tommas klar tills i morn - lax med pressad potatis ;) Har även fixat en sak med farmor... en grej mindre att tänka på!
Barnen sov då jag kom hem , dem hade haft en bra dag..

Idag har vi även bokat in träff med banken och även mäklare som ska värdera huset!
Spännande och se om de höjts i värde.

I morse blev vi sena till förskolan då de blev krångel med kläder och annat. Sedan var de super tjock is på rutorna - inte okej om jag får tycka! Hoppas på bättre flyt i morn...

Men jag hoppade på den "glada bussen" i morse och dagen har varit bra!

Nu soffan och bara slappa, en kopp te kommer sitta fint!


Ny dag...

Fick sova till kvart i sju =) Alltid något...
Barnen är redo för förskolan så dem sitter nu och tittar på barn tv.

Jag ska få i mig lite frukost... lång dag väntar. Är sen sen idag så är inte hemma förrän sju ikväll. Sedan måste jag handla lite innan också.

Hoppas ni får en bra dag!


måndag 29 oktober 2012

Studiedag

Idag har jag varit i Strömstad på studiedag! Åkte buss från Brastad, alla från kommunen åkte i två bussar upp! Shit micke Gunnarsson var så grym! Han vill jag höra fler gånger!
Dock var inte eftermiddagen lika bra.. men men de gick bra ändå!
Minus med dagen var att vi fick en trist baguette till lunch... kaffe och fralla då vi kom dit vid 9... och kaffe och bulle på eftermiddagen. Dock var de lite dåligt planerat med serveringen... fanns ej kaffe... tog tid och så vidare.
Visst att vi var många men ändå!
Lång dag... var hemma vid 17.20..

Två glada gossar som mötte mig i dörren! LYCKA!!

Pusslat och fixat... plockat lite och givetvis tvättat!

Nu film!


lördag 27 oktober 2012

Vill också resa

Nu är mamma, Anders och Linus snart framme på Kreta... så härligt. Jag vill ocskå resa! Så de ska sparas nu för framtida planer! =)
Får se om de kan bli nästa år eller året efter!


Höstrusk

Helgen är här och Stora Höstrusket är igång för fullt i sporthallen.
I går efter jobbet åkte jag bara hem och bytte kläder sedan var jag i hallen ända till ca tolv på natten. Tommas dömde där så hans föräldrar var hemma hos oss och passade barnen! Dem hade Taco mys ;)
Men men i går spelade pojkar 14 år... ena laget kom trea och de andra åkte tyvärr ut.. Hem och sova för att vara till baka i hallen kl 6.15 i dag på morgonen!

De har rullat på bra... eller ja nästan i alla fall men de behöver jag inte gå ut med här... Interna saker!
Idag spelade pojkar 13 på förmiddagen och vi vann guldet =) Pojkar 15 har också spelat... dock vet jag inte hur de slutade där då jag åkte hem vid två idag. Så hur pojkar 15 och 17 gick får jag veta i morn ;)
Tommas har vart i Grundsund och dömt innebandy, men nu dömer han de sista matcherna i sporthallen.. han kommer hem vid 21.30. Jag och barnen har varit hos pappa på kalas! Fullt hus där - gott att äta och dricka!

Grattis PAPPA på din födelsedag!!

Han fick lotter, skjorta av oss syskon med respektive.

Efter lite lördags mys här hemma jag och små prinsarna, sover dem nu gott!
Jag ska slänga mig i soffan och se på "Så mycket bättre" - ny spännande säsong!

Grattis Emelie och Kristoffer till er dotter som föddes i veckan! Alla lycka till er!


torsdag 25 oktober 2012

Glasbyte...

Idag efter att jag lämnat barnen på förskolan så åkte jag för att lämna bilen till glasmästaren. Var dags att byta framrutan på bilen! Så jag gick till jobbet - så en skön morgon promenad! Men sedan fick jag ju även gå för att hämta bilen... KALLT! Idag har det varit så knepigt väder... moln, sol, blåst, snö, hagel.. =S

Men men rutan var bytt och det blev så bra. Men skulle ju ha tillbaka barnstolen i bilen också =/ Det gick sådär.. Nej, dags att byta stol till Theo tror jag så får Tim Theos stol och Theo en ny... Så får båda sitta bak!

Men men när bilen var hämtad så åkte jag och hämtade barnen (första gången dem var på förskolan till efter 16) Så dem var trötta, men glada. Åkte hem och mamma kom för att passa dem!
Jag hade möte halv sex ... inför helgens fotbolls cup!
Kom hem nu vid 21... ätit lite och nu göra de sista inför i morn - lite data arbete!

Ska även betala de sista räkningarna!



onsdag 24 oktober 2012

Onsdag

Jobbade tidigt pass idag =) Härligt!
Hämtade barnen, dem sov båda då jag kom så de fick väckas.. snuttarna! Tufft att gå upp tidigt på morgonen, i morn kan de sova i alla fall till 7 om dem nu "känner" för det! ;)

Eftermiddagen bjöd på fika på Mali s, ett bvc besök med Tim. Var dags för läkarkoll och spruta! Han var inte på sitt bästa humör idag =/ men fick satt honom på vågen och fick en siffra i alla fall - tror de stämmer bra. Längden gick bättre att kolla! Han har växt fyra cm sedan i juli månad... och ökad i vikt också (kommer ej ihåg hur mycket).
Han fick godkänt av läkaren... men vad ställd man blir då dem frågar om han säger några ord och vilka... han "bör" kunna 8-10 st nu... hmhm tänkte jag... mamma, pappa, acka (macka), anka, vovvov (hund), il (bil), ejå (hejdå), ej (hej)... hm står helt still på fler .. Men förståelsen har han så jag är inte orolig..Theo var också senare med språket!
Han kan peka på olika kroppsdelar...
Spruta fick han också... ledsen liten man, men gick snart över och han vinkade så glatt hej då när vi skulle gå ;) Theo klappade och tröstade sin bror...

Sedan åkte vi hem och åt lite frukt, sedan var de pusseltajm. Pusslade alla pussel vi har hemma tror jag... innan det var dags att duscha barnen. Ville att dem skulle vara klara då Tommas mamma och pappa kom för att passa dem. Så när dem kom fick dem ge barnen kvällsmat och jag åkte på gympa! Den var så tuff.. herre jag fick kramp känningar i vaderna =S Men nu är det gjort. Våran bil har vart hos J och fått ny lampa fram (halvljus). Det hade funkat bra här hemma med mat och tandborstning m.m. Båda pojkarna sov gott då jag kom hem vid 20 tiden...

Jag funderar lite på vad jag ska ta upp i mitt kommande lönesamtal... hmhm ska kanske ta reda på lite lönesiffror.. ?=/ Var ligger jag i förhållande till ingångslön?? Vad tjänar andra??
Hm tror jag ligger lågt! Eller jag vet det!

Idag var de begravning för fina H, vila i frid! Du är saknad av många!


tisdag 23 oktober 2012

Tim 18 månader

Herre gud idag är våran minsting ett och ett halvt år =O
Va hände där - vart tar tiden vägen!?

Tim är en kille med en enorm vilja och envishet. Bestämd, glad och positiv.. Vill prova och göra, lära sig...
Han är världens goaste!


Ät dig pigg...

Efter jobbet var det hem och mysa lite med grabbarna, fixa med kvällsmat och förbereda för natten.
Linus kom hit vid 18 för att passa mina små och de gick så bra. Tittade på barnprogram och sedan somnade dem gott efter 19...

Jag åkte till Röe gård med några arbetskompisar på en "ät dig pigg" kväll. Vi åt god och nyttig mat, trevligt sällskap och Lotta hade föreläsning om kost och just de att hålla blodsockret i balans... Super duktig på att berätta och lätt att ta in och förstå. Så nu inget mer socker.. men annars äta "allt" men i måttlig mängd! Jag ska försöka att inte äta sött, godis osv... Heja mig!!! Inte heller dricka läsk... tror de gör stor skillnad... även kanske få in att gå en sväng på middagsrasten?? Tror ni någon hänger på??

Nu ska jag inte göra mer idag.. utan sova för de är också viktigt för kroppen!

I morn ska vi upp tidigt och jag ska lämna barnen 6.15(de har jag ju inte gjort innan då jag börjar 6.30).Men nu måste jag göra de då Tommas jobbar skift så jag kommer bli sen till mitt jobb men de löser mina skift kollegor!


måndag 22 oktober 2012

Fulltecknad vecka!

Detta blir en lång vecka!

Från och med nu jobbar Tommas två skift =/ Så den här veckan jobbar han kväll...

Tur mamma kunde hämta barnen idag för vi hade föräldramöte på jobbet så jag slutade inte förrän 19... Så idag har de varit en lång dag... 8-19... så nu blir de soffan och en kopp kaffe.

Mamma hämtade barnen vid 15... så dem har varit där och lekt och ätit kvällsmat m.m. Jag hämtade dem efter 19 då var dem klara för sängen... så bara hem och lägga dem! Både somnade så gott!

Tommas har beställt tid för att lämna in bilen på torsdag och byta framruta.. vi har stenskott som bara växer! Alltid är det något!


söndag 21 oktober 2012

Härliga söndag

Tommas kommer snart hem från sin innebandymatch (han har dömt på Orust).
Jag och barnen har gått poängpromenad nu på förmiddagen med mamma och Linus! Svåra frågor men fick ändå bra många rätt =) Idag fick jag bära Tim på ryggen - tungt men de funkade!
Dock mer än halvvägs så halkade Theo på berget och ramlade ner i en "damm". inte djup men trots stövlar och regnkläder så blev han genomvåt! Så nu har jag skurat stövlar .. och kläderna är i tvätten! Luktade inte gott! Urk!
En dusch hos mamma blev de innan vi skulle fika - våfflor, MUMS!
De hade gått super bra med barnen hos mamma över natten. Dem sov så gott - vaknade inte förrän halv åtta idag!

Nu har barnen sovit en stund, vi ska snart äta lite middag - pasta och köttfärssås!

Sedan blir de ett besök hos pappa och Yvonne.


lördag 20 oktober 2012

Om, om igen - kärleken är evig...

Så bra show med Lena Ph I Göteborg. Jag och Tommas lämnade barnen och all deras packning hos mamma vid kvart över tio på förmiddagen. Sedan rullade vi mot Göteborg...
Stannade på torp för en fika på Coop, lite kaffe behövdes...
Var utanför Rondo ca 12.40 och då fick vi redan komma in =) Toppen då vädret var REGN! Hängde in jackorna och blev visade till bordet. Bra sittplatser - precis vid scenen =)
Fick trevliga bordskamrater, och tänka sig att de två första intill oss var från Hunnebo ;) Och visste vem Tommas var - världen är liten! Sedan var de ett gäng från Småland och ett par från Göteborg. Super goa människor! God mat fick vi - likaså efterrätten!
Showen började kl 15.... SÅ JÄKLA BRA! Älskar henne... och vilka dansare... ett super bra band ...
Bästa presenten på länge!!

Tog de lugnt hem, stannade i Uddevalla och åt mat.

Nu hemma och fixat lite, dags att slänga sig i soffan och bara vara! Barnen sover ju hos mamma och dem har haft de toppen hela dagen - fick rapport förut ;)


fredag 19 oktober 2012

Fredag

Idag jobbade jag tidigt pass, gott att komma hem vid 14 =) Vart en bra dag på jobbet... hunnit med massa kul! ;)
Har även förberett inför föräldramötet på måndag!

Påvägen hem var de hämta tårta inför kvällens kalas med resten av familj/ släkt! Köpte med en vaniljkrans... men även lite mjölk och annat som behövdes.
Var även vägen om byggaffären och köpte isolering till taket i källaren - hoppas Simon kan hjälpa oss att spika igen det! Sedan kan vi kontakta bank och mäklare för värdering =)

Fick vilat en stund på soffan då jag fick huvudvärk! =(
Gick över med alvedon...

Haft besök av mamma, Anders, Linus, Sune, Gunnel, Emelie och Sofia. Även Tommas föräldrar och syster!
Har fått pengar, blommor, ny eltandborste =) Toppen då den andra var kass så detta behövde vi alla här hemma ;)
Fick även en ny perkulator - den vi har gick på sista versen! Toppen grejer - TACK ALLA!

Nu blir de soffläge och titta på X factor. Ska även packa barnens väskor inför övernattning hos mamma och Anders i morn!


torsdag 18 oktober 2012

Kalla fakta igår...

Fler än jag som såg det...=S

Hipp hipp HURRA!

Idag fyller jag år.. de har firats mer eller mindre hela dagen!

Fika på jobbet, blommor av kollegorna på avdelningen, fina små skålar av en skift kollega, super bra att ha värmeljus i (har provat ikväll) :) Så fint och uppskattat! Bjöd även barnen på lite glass...

Idag hade vi fotografering på jobbet... de gick fint... gott att de är klart!

När jag åkte hem så fick jag först hämta barnen, då Tommas blev sen från jobbet. Hämtade även tårta för kvällens kalas. Pappa, Yvonne, min farmor och mina syskon har varit här... =) Mysigt och gott med fika!

Nu blir de soffan... kika på tv.

Tommas har varit på möte, och nu tränar har innebandy!


onsdag 17 oktober 2012

Soffläge

Det är jag värd efter en arbetsdag som slutade halv sju! Jobbade över, förberett föräldramötet som vi ska ha på måndag!

Äta lite och se på nybyggarna...

I morn blir de återigen en lång dag! Fotografering på jobbet... så en del fixa med det... men i år får föräldrarna själva fixa med dem enskilda korten på sina barn - vi tar bara gruppbilden! Ett bra koncept som dem även har på mina barns förskola! =)


En liten

Grattis Kristine och Andreas till er son Oliver som föddes idag! Ellie har blivit storasyster!!

tisdag 16 oktober 2012

Orka

Igår blev det inget inlägg då jag jobbade LÅNG dag 7.30 - 19.30. Jobb + apt...
Väl hemma så var de att sätta sig vid datorn och göra lottningen för Stora Höstrusket.. eller börja i alla fall... så klockan var närmare elva innan jag kom i säng =S

Idag var de upp tidigt och jobba tidigt pass till 15. Hämta barnen, har beställt tårta...
Tommas kom hem ...

Jag har fixat klart det mesta med lottningen så nu snart ska jag iväg på cup möte!


söndag 14 oktober 2012

Lekdejt

Efter barnens vila fick vi besök av Angelica och Dennis. Mysigt med lite prat och kaffe. Hjälpte henne fylla i ansökan om gravpeng...

Då dem åkte hem så gick vi över till grannen för lek. Super mysigt och FULL FART var de hela tiden!
Massa spring, bus, hann med fika och ritade...

Gick hem vid fem då Tommas kom hem från Grundsund. Barnen har duschat, vi har ätit kvällsmat, pusslat... tittat på barn tv.

Simon är här - mysa vid TV:en - solsidan... =)


Ösregn

Grå och trist dag...

Vi trotsade vädret och gick poängpromenad i Brastad med mamma, Anders och Linus! Gick väl sådär poäng mässigt.. men men härligt att komma ut!
Funkade bra med barnen också!

Nu sover dem en stund efter lite mat... så får vi se vad dagen kan bjuda på sedan!
Tommas ska iväg och döma innebandy i Grundsund, kommer hem vid fem - halv sex.


lördag 13 oktober 2012

Nu säger vi

Godnatt!

Efter en mysig kväll med revy, som var helt ok. Avslutade vi den med Johan Falks senaste film! =) Den var bra...
Tack Yvonne och pappa för att ni var hemma med våra gossar, dem sov så gott då vi kom hem *Love*

Tack Isabel och Rickard för sällskapet på revyn - trevligt!

Nu sova... ny dag i morn!


Härlig höst dag som ska avslutas med ...

Idag kan de bli en fin dag.. ska verkligen njuta av den. Har vart en lång vecka så skönt med helg nu!
I eftermiddag blir de kalas för Emmas son Vincent - han har fyllt tre år. Så lite barnkalas blir de sen.

Efter kalaset ska vi hem och lämna barnen, förbereda lite mat för kvällen. Pappa och Yvonne kommer och är barnvakt ikväll. Så dem får ju ha lite mat, gott att äta till TV:en...
Jag och Tommas ska på revy i Brastad Folkets Hus ikväll. Ska bli kul, i torsdags fanns de bara 30 biljetter kvar tills ikväll så tror de blir fullsatt! KUL! Vi ska gå dit med Isabel och Rickard - trevligt! Gäller att vara i god tid då de inte är numrerade platser ;)
Så barnen får vara hemma och mysa med morfar...

Hoppas ni får en bra dag!


Boll och lek

Förra veckan var de premiär för boll och lek i Brastad men då kunde vi inte gå dit. Men idag är Tommas där med grabbarna! Jag ska passa på att göra lite jobb medan dem är iväg... !

fredag 12 oktober 2012

Äntligen fredag!

Jag och barnen åt frukost hemma efter att ha sovit till kvart i sju ;) Lämnade två glada och energiska barn på var sin avdelning innan jag själv åkte till jobbet för att möta mina godingar där...
En lång dag, men vi har haft fint väder så vi har varit ute mycket! Trött då jag åkte hem, men då jag kom hem var bordet dukat och maten stod klar. Tacos mys hela familjen =) MYS!!
Sedan tittade vi på tv, lite godis tog vi fram innan barnen skulle sova!

Jag och Tommas har bara slappat i soffan ... tittat på "X factor" och "Gustafsson 3 tr". Nu blir de att plocka undan, fixa för i morn... massa kul på agendan! ;)

Sov gott!


torsdag 11 oktober 2012

Lekdejt och träning

Jobbade tidigt pass idag, vilket innebär att jag får hämta mina gossar vid 14. =) Båda hade precis vaknat då jag kom, de har haft en bra dag. Gått på promenad till lekpark/ återvinning! Ätit bra och allt som nu en mamma gillar att veta ;)
Åkte direkt till Kungshamn...

Hem till familjen Vester. Kul att ses - var ett tag sedan. Dem var bortresta då vi hade kalas för Theo, så han fick sin paket idag. En fin bok och Theo blev så glad för den! Handlade om maskiner och lastbilar m.m. Lek inne och vi fick även mat. Lite lek ute innan vi tog fika... så det har vart fullt ös.
Tyvärr gjorde Theo sönder ett nytt flygplan :( Inte bra!

Åkte hem vid 17 tiden... fick sjunga alla möjliga sånger jag kunde påvägen hem för att barnen skulle hålla sig vakna. Theo var väl inga bekymmer med men Tim vill gärna somna i bilen. Men jag lyckades hålla dem vakna =)
Lämnade barnen hemma, jag bytte om för att åka vidare på gympa...

Så nu har jag fått duschat... ska äta lite lätt, Tommas är och handlar lite... om en stund ska han iväg och träna innebandy...


onsdag 10 oktober 2012

Foto och samtal

Efter jobbet idag fick jag skynda mig till barnens förskola för samtal med deras pedagoger. Mycket ros och man blir så stolt som mamma! Mina goa gossar trivs som fiskar i vattnet på förskolan ;)
Tycker allt är roligt och vill lära sig... glada och positiva... =)
Tommas hade hämtat barnen tidigare idag och gått hem till mamma för att byta kläder på pojkarna. Var dags för enskild fotografering efter samtalet. De gick sådär.. men men något kort skall väl funka ;)
Svårt att ta på ett barn... och nu då två..
Gruppfoto tog dem ute på gården under förmiddagen...

Väl hemma var de fixa tvätt, byta om och åka på gympa.

Så nu har jag duschat och är helt slut i kroppen!
Barnen sover, jag och Tommas väntar på Emma som ska komma hit nu kl 20 och informera om sitt företag...

tisdag 9 oktober 2012

Fullt schema

Efter jobbet så var de direkt hem och hämta Theo för att åka till frissan! I morn är det foto dags på förskolan... gruppfot tar dem på morgonen, vi föräldrar fixar de enskilda på eftermiddagen.

Men men sedan var de hem och lämna Theo och åka vidare för att lämna bilen till J för service och lite fix! Får se var räkningen hamnade på. Han ska ha bilen en gång till sen för att byta en låsning till motorhuven... medan J fixade bilen så var jag hos pappa (han hämtade mig och lämnade mig hos J) Inte så kul att stå och titta på när han jobbar... tror inte han vill ha publik heller! ;)
Blev lite kvällsmat hos pappa och TV mys...

Kom hem vid halv nio... fixat och plockat fram kläder tills i morn. Duschat, skrivit klart barnens nya schema som måste lämnas in i morn! =(
Tommas börjar två skift om två veckor!! OGILLA!!! MINDRE FAMILJETID!! MINDRE EGENTID FÖR MIG - INGEN GYMPA VARANNAN VECKA! =(

Nu sova - lång dag i morn!

GRATTIS Marielle och Anders till er prinsessa Celize som föddes i morse, Novalie har blivit storasyster!


måndag 8 oktober 2012

Måndag, ny vecka

Då är måndagen snart till ända.
En lång dag, seg. Började tidigt idag, slutade halv tre...

Hämtade barnen som var nöjda med sin dag! Dem har lekt, ätit bra och var glada att se mig ;)
Härligt... fick letat fram byxor och strumpor som vi saknat sedan förra vecka...

Hem och leka - blev lite böcker och pussel, Tommas kom hem. Vid halv fem kom grannarna över för lite lek och kaffe. Trevligt!
Tommas kilade iväg på föräldramöte i innebandyn - han skulle stötta upp lite...

Kvällsmat och mys till bolibompa, nu ligger barnen för natten...

Soffan och TV:en är lockande så dit ska jag bege mig!

Grattis Malin som fyller år idag!


söndag 7 oktober 2012

Hes

Typ ingen röst så ska försöka vara tyst... HELA DAGEN... hm inte lätt med två barn som vill att man läser, sjunger, leker osv...
Men hoppas kunna jobba i morn ...

Idag är de en väldigt fin höst dag! Så en härlig promenad har vi tagit på förmiddagen - poängpromenad i Brastad. Idag barnvagnsvänlig.. är ju älgjakts tider så i skogen ska vi inte vara...
Jag och mamma fick 10 rätt, Tommas 8. ;)
SEB bjöd på korv, bröd och kaffe efter promenaden - gott och mysigt!

Sedan var de hem och fixa lunch... Tim sover, Theo kikar på film. Jag och barnen åkte till pappa i eftermiddag för Tommas ska iväg och döma och jag kan behöva lite hjälp med barnen så rösten sviker. Verkar som de får bli att åka buss! Men de tycker ju barnen är kul! Får kolla hur dem går bara!

Förresten, jag satt och kollade kvitton från Ullared. Varför köns bestämmer affären om vissa plagg ska vara till pojke/ flicka? För på overallen jag köpte så stod de flickoverall?? Vadå tänkte jag, en röd overall ... är de en flickoverall? hmhm, Theo älskar den... på jackorna stod de pojk jacka... ?? =/

Nej... nu ska jag greja lite...



lördag 6 oktober 2012

Ullaredsresan

Igår kl 13 åkte vi iväg ett tjejgäng på nio stycken från jobbet till Ullared. Några av oss hade aldrig varit där... bland annat jag då. Så inga förväntningar eller svårt att veta vad de skulle finnas.
Så detta var en UPPLEVELSE!

Anlände till stugorna som vi bokat vid 16.30... bar in alla grejer och fixade i ordning kaffe och åt god kaka som E-L hade bakat!
Sedan bar de av bort till Gekås, varsin vagn och gick in.. då var de ok med folk tycker jag... vi gick runt var och en fram till ca 19.30 .. jag shoppade en del barnkläder och annat som dem behöver. Tommas fick ett par tröjor, underkläder. Jag köpte mig underkläder... annars inget - hittade inget som var något för mig.



Köade i en evighet för att komma ut igår kväll - alla ska ju hem då dem stänger 20.... var en framför oss med typ tre fulla kundvagnar... seg väntan.. men till slut var de min tur... Inte så farligt dyrt om man ser till vad jag köpte!

Åkte tillbaka till stugan.
Nu var det dags för buffe som vi beställt. De var sådär, men man blev mätt. Drack vin, öl och tjötade. Spelade spel och hade de trevligt! Kom i säng vid 01... *gäsp* Jag hade kunnat gå och lägga mig mycket tidigare än så .. men men. Bäddade och somnade så snabbt och gott! Var helt ok madrasser, jag och E sov uppe på ena loftet (vi var sex st i vår stuga, tre i den andra).

Idag öppnade Gekås 7.. men vi åt frukost 7, vi hade beställt frukost paket - TOPPEN, så GOTT! Så upp tidigt - inte många timmar sömn inatt - TRÖTT! Dock hade jag ont i magen på morgonen, men de gick över som tur var! Annars hade de blivit segt!
Packade in väskor och påsarna med grejer i bilarna, städade stugorna. Vid halv nio var vi på plats utanför affären. Tog vagnar och ställde oss i den *lilla* kön, tog 15 minuter. Den gick dock inte där den brukar... men men snart var vi inne - siktet var inställt på leksaksavdelningen. Jag och E gjorde sällskap. Köpte julklappar till barnen, så nu är de klart! Känns toppen! Lika bra, inget att vänta med. Skulle även köpa grejer till jobbet, men de var svårare... men fick hittat lite i alla fall. Hoppas mina två kollegor tycker samma som mig... var bara jag från vår avdelning med på resan... Men idag var de så mycket folk.. lång kö på utsidan... =S trångt och massa griniga tanter, morr!

Men fick plockat på mig lite andra bra grejer som vi behövde så jag är nöjd med alla köp. Nu ikväll packade jag upp och visade Tommas - han tyckte allt var bra =)

Vi alla var nöjda och åkte hemåt vid 12. Eftersom många av oss hade handlat en hel del i går så gick de undan idag med. Jag är glad att jag tog barnkläderna i går - idag var de kaos där uppe! Idag träffade jag även på en del känningar där inne - förutom mitt sällskap. Flera härifrån som var där nere och shoppade...

Så den här resan var spännande, men Ullared är kaotiskt, hysteriskt, trångt... osv. Griniga människor...
Detta var min första gång, men inte sista! Kommer bli fler gånger - men jag kommer åka ner mitt i veckan nästa gång.

Vi stannade på en vägkrog påvägen hem - biffstek blev de att äta - MUMS. Var sedan hemma vid 15 tiden.

Ingen hemma, så jag kunde bära in allt i källaren. Vid halv fyra kom Tommas och barnen hem... Vid 16 kom Tommas morbror med familj och hans mamma på fika.
Jag var sådär sugen på det, trött och förkyld - super HES! Så jag ska vara tyst ända till måndag!

Blev pizza mys nu ikväll med familjen, lite lördagsgodis till barnen. Nu ska jag och Tommas glo lite på TV - men sängen LOCKAR ... jag är så trött!

Men vi har haft de toppen - tack till alla som var med...


torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullensdag...

Har ni ätit kanelbullar idag?

Vi hade de som fika i personalrummet idag - GOTT! Trevligt med något till kaffet ;)
Blev inga bullar hemma.. alla har ätit de på sitt håll idag.. förskolan, eller jobbet.

Barnen har haft en bra dag på förskolan. Tim kom hem i extra kläder - men Tommas såg inte hans kläder någonstans =S Så han får ta en titt i morn vid lämning. Sedan hade Tim inte sina strumpor på sig... så de har blivit fel någonstans... =S Jaja det går att lösa i morn... tvättar strumporna nu...

Jag hade återigen en sen dag på jobbet... min värsting vecka... men men
Väl hemma så hade vi besök av min pappa. Mysigt!

Hann träffa barnen en liten stund innan dem skulle sova. Båda somnade gott. Jag och Tommas tittade på lyxfällan - att de kan bli sådär med ekonomin...
Nu ska de packas: en väska till barnen som de ska ha med till mormor i morn, dem ska sova där till lördag. Så mamma hämtar dem på förskolan... =)
Jag ska ha en väska med till Ullared, vi ska sova där till lördag - KUL! Vi är nio stycken från jobbet som ska åka ner! Min första gång! Vet inte alls vad jag ska köpa.. svårt att ha några förväntningar, vet inte alls hur det ser ut eller hur det är!
Men mysigt ska de bli och umgås utanför jobbet!!

Tommas är och tränar innebandy... kommer hem sent!


Upp och hoppa!

Tim vaknade tidigt... trots att vi kan sova till sju idag .. men men
Dagen är igång, nu kom även Theo ner...
Mys vid TV:en, lite bolibompa på morgonen gillar vi!

Jag ska fixa fram lite frukost, hmhm.

Sedan väntar en lång dag på jobbet till halv sju. Tur att Tommas slutar halv fyra så barnen kommer hem i bra tid =)

Ullared i morn!
Tar gärna emot tips på vad man ska titta efter, sånt som är bra priser på osv =)


onsdag 3 oktober 2012

Tidig onsdag

Gott att jag idag kunde gå hem från jobbet vid 13.15... inte alls fel. Hämta barnen - få tid att prata lite med personalen där och se vad barnen gjort m.m. Hinner inte de på morgonen och oftast är det Tommas som hämtar... Så när jag är tidig passar jag på att kolla lite extra - veckans planering, matlista osv.. =)
Dem hade haft en bra dag...

Åkte hem och fixade mellis. Tommas kom hem efter halv fyra. Lek och mys...

Vi 18 tiden åkte jag till Brastad för att gå promenad med mamma och syster. Regnet ÖSTE ner .. men gott när de är gjort! EN liten runda i alla fall!

Nu blir de TV "nybyggarna" och ska även äta lite. Skriva lista på lite som ska handlas i morn efter jobbet... ska även skriva en lapp inför Ullareds resan på fredag! Mitt första besök på Ullared... vet inte vad jag ska förvänta mig riktigt.. ska åka dit med jobbet!


tisdag 2 oktober 2012

Föräldramöte

Efter en dag på jobbet så var de hem och vända..

Hämta upp Tommas och barnen, handlade hem lite middagsmat som vi hann fixa i ordning. Tvättade massa tvätt, barnen hade med massa kläder hem från förskolan som behövde tvättas... av olika anledningar... ?!

Mamma kom hit för att sitta barnvakt medan jag och Tommas var på föräldramöte. Mysigt att få vara förälder och inte alltid personal...
Hm, funderar på om föräldraråd kan vara något för mig?? Kan väl i så fall kanske ge besked i morn...

Nu sover barnen, jag ska se på TV... bara njuta.


måndag 1 oktober 2012

Då var veckan igång

Den blir intensiv... Mycket planerat och långa arbetsdagar...
Idag var jag sen sen... kom hem till lagad mat och två gosiga barn! Underbart, älskar min familj!
Pappa kom förbi på kaffe och lämnade en avfuktare som vi ska få låna att ha i källaren!
Barnen har haft en toppen dag på förskolan. Theo gjorde sin första dag på Svalan - nu är han STOR! Tim klarade sig fint utan brorsan...

Idag har de regnat mer eller mindre hela dagen.. så trist! Måste väl kunna bli lite sol snart... VILL HA SOL! VÄRME!

Nu blir de plocka lite och sedan slappa i soffan till bland annat X Factor ... en koppa te eller kaffe får de nog bli också...