söndag 31 mars 2013

Mys

Nu blir de tv - "mästarnas mästare". Mys med stora hjärtat. Barnen sover, undra när de vaknar i morn?? fem, sex...eller vågar man hoppas på sju?

I morn massa kul inplanerat! =)


Nu måste väl våren vara här?

Helt underbart väder.. vi bara njuter =)
Ett vårtecken måste väl vara att studsmattan är ute efter att ha fått vila inne över vintern? Bilarna tvättade, uteleksaker har fått komm ut...osv..

Tack för igår fam M. Super trevligt, full fart på barnen. God mat och dryck.. trötta barn som somnade snabbt då vi kom hem.
Innan vi somnade så ställdes klockor fram en timme... så "tappade" en timme inatt.. men men vad gör de om hundra år?? ;)

Idag har vi varit ute på förmiddagen... barnen har lekt och solen skiner så skönt! Lite lunch och vila för Tim... vi andra kollade på Tv, spelade spel.... nu utelek igen i väntan på att vi ska få besök av min morbror och hans fru, mamma och Anders... - fika dags =)


lördag 30 mars 2013

Vi har varit på äggjakt

Efter frukosten idag så tog vi på oss för att ut och leta påskägg..

Japp, barnen hittade två stycken =) Vilken tur ;)
Nöjda över de som var i, så rullar dagen vidare!


Påskafton

Barnen nöjda efter en tur till boll och lek... Var inte många där idag - klart många som trodde de var inställt kan jag tro!

Lite lunch.. Tim sover en stund till.

Tommas och Theo kör Merete...

Vid 15 ska vi över till grannen - MYS!

Glad Påsk till er!!


fredag 29 mars 2013

Glad Påsk

Glad Påsk önskar jag er...

Idag långdfredagen så har Tommas och barnen varit ute på förmiddagen. Börjat sätta upp studsmattan - nätet kvar! Lite ute prylar kom fram idag... våren snart här?? ;)

På förmiddagen var jag på MeAndI party - super kul och se/ känna på nya plaggen =) Blev lite beställt också... bild kommer då jag fått hem det! Var vägen om mamma på vägen hem och lämnade en bukett tulpaner... fint till påsk =)

Tim sov inget större idag på dagen, men fixade faktiskt eftermiddagen/ kvällen bra ändå! TUR! Jag och Theo målade lite påskbrev, sedan var de klär ut sig till påskgubbar innan vi åkte till pappa och Yvonne! Köpte med oss en bukett tulpaner också... men gladast blev de nog för Theos bilder, han hade till och med skrivit Theo... på sitt sätt då..
Tommas kom till pappa fört senare då han skulle döma fotboll först.. men de funkade de också. Mätta och belåtna åkte vi hem vid 19... trötta gossar som somnade efter kvällsbestyren. Massa kul på G i morn!

Nu Tv för mig och Tommas... får se om de finns något att titta på?


Ingen sladd..

När jag väl har tid för att lägga upp lite kort i bloggen så hittar jag inte sladden till kameran..
Ligger väl i någon låda eftersom vi städat undan allt på grund av renoveringen!

Men men

torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag

En tidig morgon.. men behövde inte väcka barn då Tim vaknade före klockan =/ Sedan väckte han Theo...
Men men de hade en bra dag på förskolan... nu är vi lediga några dagar - HÄRLIGT!

Min dag har varit bra, påskkul på jobbet.. mysigt! Inget super avancerat men barnen verkade nöjda.. alltid kul att leta påskägg! ;) Efter jobbet skjutsade jag hem Tommas syster! Sedan blev de Göfab och shoppa lite till barnens påskägg (av oss får de inget godis, de fixar alla andra) =)
Sedan hem och jag somnade en stund, var så trött... men var betydligt piggare efter vila!

Tommas tvättade bilen då jag kom hem... så nu är den fin =)

Vid 16 var vi bjudna hem till Isabel och hennes familj, full fat var det. Kul att ses då de var ett tag sedan. De har varit krassliga och tiden springer iväg.. men fika och massa tjöt sedan somnade två trötta gossar här hemma väldigt snabbt ;)
Tommas åkte före oss då han skulle iväg och döma fotboll i Lysekil, så nu väntar jag på att han ska komma hem..

Hoppas ni haft en bra dag!


onsdag 27 mars 2013

Räkningar

Visst är det trist att betala dessa räkningar.. pust!
Men men inget annat val och nu är det klart!

Idag passade mamma gossarna medan jag var på gympa - sista gången innan sommaren =( Men alla ville fortsätta så de blir utomhus fyra gånger också =) Härligt!!

Annars har det varit en bra dag med påsklunch, teater osv.. ladda för i morn och påskkul! =)


tisdag 26 mars 2013

Barnen sover

Nu är de egentid.. ätit lite och nu blir de en kopp te och familjen annorlunda på TV - sista avsnittet för den här gången :/
Tråkigt men så är det!
Barnen har haft en bra dag.. i morn ska de ha påskfest.. så de ska läggas fram lite för det.. så i morn morgon ska man även hinna måla dem i ansiktet ;) Kläder blir inte så jätte avancerat... får duga med byxa och shorts!

Vart en lång dag på jobbet så jag är trött, hämtade två trötta och trotsiga barn.. men de blev bättre då vi väl kom hem! SOM TUR VA!!


måndag 25 mars 2013

Heelt slut och vår...

Oj vilken dag. Jobbat först tidigt pass, slutade 15. Hämtade barnen - åkte hem, pappa och Yvonne kom hit fyra för att passa barnen under kvällen! Jag åkte tillbaka till jobbet för - Apt halv fem till halv åtta. Så nu är jag trött. Lång dag, mycket info och jag är helt slut i huvudet... Det hade gått bra här hemma, båda mina små sov när jag kom hem... pappa och Yvonne åkte hem .. Tack för ikväll! =)

Tommas jobbar kväll, vi planerar inför helgens roligheter! Måste handlas en del och fixas.. städas och tvättas m.m. Även handla hem för renoveringen så som golv, tapeter.. =)

Haft en helt underbar dag idag, vårsol och gott ute ... bara att NJUTA!! Fler än jag som sett vårtecken ex tussilago.. ?

Nej, sova...


söndag 24 mars 2013

Snart dags

Dags för en ny vecka, blir att fixa dop present till Elias.
Planera in Tims kalas i april... Hm hur ska man dela upp det ??
Planera inför påsk...

Massa jobb, långa dagar... APT och sånt också! Hm men är ju ändå bara fyra dagar att jobba och sedan ledig i fyra =)


Härlig söndag

Massa skoj har vi haft idag =)

En underbar vår dag massa sol och i stort sett vindstilla... =)
Började dagen med en morgonpromenad efter frukost. Super härligt och barnen var så nöjda! Gungade lite innan vi gick in för att fixa förmiddagsfika till pappa och Yvonne =) Tommas har slipat, och målat och rivit ännu mer tapeter i rummet... han har kämpat på!

Lagade till kycklinggryta och ris =)

Tim sov en stund...

Jag och Theo åkte på barnkalas till Oscar. Han fyllde fyra år i veckan. Så där var vi och lekte och åt gott! Tack för idag familjen Vester!
Tim och Tommas har haft de gott hemma...

Var hemma fyra och då bytte jag och Tommas plats, han hoppade in i bilen och åkte med Theo på simskola.. jag och Tim har myst... Simon kikade förbi en snabbis... Tommas och Theo är påväg hem...

Nu dags för dusch .. och sedan blir de kvällsmys!

Tänk om mindre än en månad fyller Tim 2 år..=O


lördag 23 mars 2013

Afterdark

Idag efter boll och lek så lämnade vi barnen hos mamma och Anders. Åkte sedan med Tommas jobb till Göteborg. Deras trikvselgrupp hade ordnat med biljetter till Afterdark på Rondo kl 15 och sedan mat ... vi var 38 stycken som åkte med - SUPER KUL! Tyvärr var de många på hans jobb som inte kunde/ville osv.. trist då dem ordnar saker! Men showen var så bra... vilket gäng!
Men men vi som var med hade de toppen! =)
Var flera som fixade med sig kompisar för att fylla bussen och att biljetterna skulle nyttjas.

Men men vi åt efteråt på ett ställe... gott, men kompisen fick en träflis i maten... ca 1 cm lång och hård som bara den.. hon såg den inte först utan tuggade och fick den rätt upp i gommen...tandköttet. INTE OK! Tommas sa till personalen och som plåster på såren fick vi fyra vid bordet varsin chokladkaka och kaffe om man ville =) Nice! Sedan buss hem... gott att inte behöva köra utan bli hämtad och lämnad dit man ska!

Barnen var med mamma och dem på kalas dag och sedan åkte dem hit hem för att lägga sig. Så Båda mina små sover gott efter en rolig dag med boll och lek, mys hos mormor, kalas... Hoppas de sover längre än sex i morn?! I morse vaknade Tim sex...=S Inte ok!
Men men vi var hemma vid halv nio så inte så sent.. nu lite Tv innan sängen! Massa kul på G i morn!


fredag 22 mars 2013

Påsk pyntat

Efter en dag på jobbet så var de gott att komma hem! =)

Fick handlat lite också - fredagsmys m.m. =) Tommas hämtade barnen idag. Väl hemm amed varor så bestämde vi oss för en promenad. Svinkallt men ändå gott med frisk luft och röra på sig... Kryss för mig =)
Hemma blev de plocka fram påsksaker, pynta påskris... så nu är vi redo =) Barnen tyckte de var super kul att pynta!
Dock plockade Tim mer bort än fram saker.. ;)

Kvällsmat och efter de kom mamma och Anders förbi och drack lite kaffe. De hade varit på Ikea... (dit vill jag med, behöver ny TV bänk).

Vi har även fått plockat undan och vikt massa lakan (tråkigt).

Barnen fick lite chips till fredagsmyset.. vid kvart i åtta somnade de gott!

Nu blir de Tv och bara slappa... fotboll Sverige - Irland ska vi se!

Hoppas ni har en go fredagskväll!



torsdag 21 mars 2013

Torka

Då jag jobbat sensent idag så blir de inget skrivet här.. måste sova är så trött!

tisdag 19 mars 2013

Kallt

Idag har de blåst storm hela dagen... men men!

Efter jobbet så var vi på fika hos Angelica i deras nya lägenhet =) Så fin. Mysigt trots att barnen levde rövare ;)
Åkte hem lagom till att barnen skulle sova... tänk att de höll sig vakna hela vägen hem! Kors i taket! Men de somnade snabbt när vi väl var hemma!

Jag gick en promenad... kallt men gott att bara få trampa på och tänka på annat! Friskt och ett kryss till mig =)

Nej.. en kopp te och slå sig ner i soffan! =)


måndag 18 mars 2013

Måndag och en ny vecka väntar

Veckan har startat med ett sent pass på jobbet!
Dagen har dock gått fort...
Barnen har haft en bra dag på förskolan, Tommas hämtade dem efter mellis... sedan har de varit full fart här hemma... =)

Jag kom hem först kvart i sju, då var barnen klara med kvällsfixet - redo för sängen. Tittade klart på Disney junior och nu sover dem gott!

Jag inväntar soffan och bra TV =) Blåser storm ute så man är inte sugen på att gå ut mer idag. bara lägga sig under täcket och ha de gott! En kopp te och mys! Hoppas inte de kommer snö... =S de vore inte kul för morgondagen!
Men de återstår ju att se!

Nu börjar vi planera för Tims två års kalas... när vi ska ha vuxenkalas och när vi ska få till barnkalas =) Ska bli kul - men tiden går för fort. Sedan blir de ju dop för barnens kusin i april så de måste vi också tänka på!


söndag 17 mars 2013

Älskade vänner!

Grattis säger jag till Sofie och Tobias som idag blivit fru och herr. Hoppas ni haft en fantastisk dag och kväll... de här är början på ert nya liv som gifta! Njut och ta hand om varandra, och era barn...

Ni är värda de bästa, all lycka till er!


Söndag

Vilken början på det är året.. =( För ca två veckor sedan gick en av farmors bröder bort... i går gick ännu en av hennes bröder ut tiden... för ca två månader sedan så dog en av hennes systrar =(
Så av elva syskon är de nu bara två kvar... farmor och hennes syster E. I torsdags gick även en före detta granne till oss bort... han bodde i huset intill då vi flyttade hit och min familj kände honom väl... de sista åren har han bott på hemmet.
Så detta året har börjat i sorgens tecken... så många goa människor som lämnat oss - ni fattas oss!
Man märker att allt de som händer tar hårt på farmor - hon har blivit så trött... ser sliten ut ...

Idag på förmiddagen blev de ett besök hos pappa och Yvonne, Tommas stannade hemma och slipade och målade väggarna i vårt blivande rum..
Efter lunchen så körde jag Tommas föräldrar till bussen som går till Gbg... i morn åker de till Egypten. Hoppas de får en härlig resa!

Tommas åkte på årsmöte på Folkets Hus vid 14 tiden...

Vid 16 var de dags för Theo att åka på simskola... förra veckan blev de inställd då de var spricka i bassängbotten, veckan innan de var Theo sjuk... Idag hade de gått jätte bra... stolt man blir när han vågar och lyssnar på det som ska göras!
Medan Theo var iväg på de med Tommas så gick jag en promenad med Tim... två kryss för mig den här helgen =)

I morse hade de ju kommit snö... men nu under dagen har de varit varmare så nu är all snö borta =)

Nej, dags att sova.. ny vecka på G!


lördag 16 mars 2013

Lördagsmys

Jag och barnen gick en promenad runt Brastad förut... sedan åkte vi hem och fixade lite att äta.
Mys och godis framför TV:en... tänk att "Fem myror är fler än fyra elefanter" kan fånga barnen så de sitter helt tysta och stilla... ;)
Tittat på "Pippi på de sju haven"...
Barnen har precis lagt sig och nu inväntar jag Tommas!

Ska se vad de finns på TV... i går såg vi en film (Taken 2)för att de inte fanns något på TV.. får se hur de verkar ikväll...


Vann

Jag och mina kollegor i ungdomsgruppen har varit på Vann idag mellan 9-15.. uppdaterat klubbens policy. Skapat en ledarpärm..
Nu ska vi läsa igenom den kolla över så de inte är stavfel och andra konstigheter innan den går vidare till ordförande. Materialet ska ju gokännas i styrelsen...
Men men go fika på förmiddagen... mumsig lunch - dock var salladsbuffen BÄST!! =) kaffe och kakak på maten ;)

Men men nu trött i huvudet...

Barnen är hos mamma så dit ska jag nu och hämta dem. Blir en promenad i det fina vädret... Tommas kommer hem vid 20 ikväll efter att han dömt klart innebandy i Stenungsund!


fredag 15 mars 2013

Äntligen fredag

Idag var de extra skönt att vara tidig, så trött... varit en lång vecka.
Men men åkte direkt till mamma efter jobbet. Där Tommas och barnen var. Tim sov i vagnen, Tommas hämtade efter maten idag så Tim fick sova middag i vagnen och de gick super bra =)
Då Tim vaknade så åkte Tommas och barnen till Hannevik (Tommas föräldrar). Jag körde mamma till en jobbarkompis sedan anslöt även jag till min familj. Blev bjudna på middag och fika hos Tommas föräldrar... härliga fredag! Åkte hem vid 18...

Har handlat så vi har över helgen och i början på veckan. Haft lite mys vid TV:en och nu ligger barnen för natten. De fick påskägg av sin farmor och farfar... så nu har vi godis länge...

Nu blir de Tv och bara ha de gott i soffan... =)


Pojke eller flicka?

Ja, frågan jag fick då jag köpte present förut var ska de vara till pojke eller flicka?... Ja blev först tyst men sa sedan: - pojke... Varför hon frågade var för att ta blått eller lila på snöret??
Vad sjutton spelar de för roll, vilken färg snöret har? Hmhm Bara jag som inte tycker sånt spelar roll...papperet har ju alla världens färger... så vad snöret har är ju inte alls viktigt.
Men men blått tog hon...

Så nu har vi köpt present till goa Oscar... tyvärr blev han sjuk så kalaset är flyttat till nästa helg!



Fredag

Tidig fredag... gott att komma hem tidigt och ta helg!

Men men först ska dagen göras, så nu på med kläder och sedan iväg. Tror på en fin dag även idag - hoppas det i alla fall!

Hoppas ni får en bra dag!


torsdag 14 mars 2013

Ett kryss

Jobbade mellanpasset idag.. så efter att jag hämtat hem barnen från förskolan tog vi fram dubbelvagnen och så blev de en promenad =) Så ett kryss för mig i dag i vår aktivitets tävling ;)
En hel del kryss har vi samlat i hop bara på snart två veckor... HEJA OSS på mitt jobb!!

Superfint väder har vi haft idag - VÅR!! Varmt hade varit i solen.. så det var så härligt ute på gården idag!

Efter promenaden nu ikväll så gick vi hem till min farmor! Där fick vi kvällsmat och fika - mysigt!

Nej, har lite att göra och tänka på så nu blir de inte mer för idag!


onsdag 13 mars 2013

Årsmöte

Efter ett sent arbetspass så bar de av till hotellet för årsmöte. Lärarförbundet, de bjöds på mat och underhållning.. och självklart mötesförhandlingar...
Men var klara före utsatt tid!

Svin kallt ute och givetvis har de snöat hos oss... men hoppas den snart försvinner! Men men kallt är de... så innan man fick igång värmen i bilen påvägen hem =S BRR...
Hemma blev de dusch, mys i soffan - slutligen titta på "Mia på Grötö". Mysigt program tycker jag =)

Nej, dags att sova - ny dag i morn!


tisdag 12 mars 2013

Våren påväg eller kommer de mer snö?

Ryktas om att i morn kan de komma snö?? =S Det vill inte jag.
Vi har haft flera veckor nu med gott friskt väder.. något kallt men sol, ännu mera sol =) Får gärna vara kallt och sol.. men inte mer snö...
Hoppas de inte gäller oss...
Idag har de varit helt underbart väder ute... GILLAR!

Slutade 15 idag så hämtade gossarna efter mellis och åkte direkt till pappa och Yvonne på fika =) MYS!!

Hem lagom till kvällsmat och sedan fixa sig för natten... mamma och Anders kom förbi, Anders skulle kika på renoverings rummet... dags att slipa väggar ...
Tommas fick köpt hem väggfärg, takfärg... spackel idag...

Tim somnade gott vid 19, men efter saga och puss och kram för Theo så hörde vi glassbilen och då var de kört. Theo är super rädd för den...=S Så han med ner och titta... Vi känner han som kör den...
Köpte en paket...
Hur ska man får bort den här rädslan... han får typ panik??
Men han somnade sedan som tur var...

Grattis farmor och kusin Mattias på eran dag!

Dags för Tv...


måndag 11 mars 2013

Ny vecka igång

Då har man gjort måndagen.
En dag som rullat på i bra fart...
Haft planering på jobbet, medarbetarsamtal, pedagogisk måndag - så en del sittande idag... men hann även vara ute en timme på eftermiddagen innan jag slutade för dagen.

Hämtade två glada barn på förskolan, Tim hade dock bajsat så de var till att byta blöja innan vi kunde åka hemåt...

Hemma har vi lekt med lera, lekt med bilar. Kvällsmat har vi ätit och sedan blev de fixa sig för natten och lite barn tv... gossarna somnade gott och jag har sett på "familjen annorlunda" och nu är det dags för "Det okända". En kopp te får de bli också =)


lördag 9 mars 2013

Robin vann årets mello

Ja så röstade folket och 11 jury grupper...

Inte min favvo.. men låten är helt ok... Den låten som jag gillade bäst gick inte ens till final "Jalla dansa sawa".
Theo gillade bäst "En riktig jävla schlager", så den fick han rösta på. Jag röstade på Yohio =)
I maj får vi se hur de går för vår Robin med låten You! Håller tummarna för det bästa!

Tommas åkte iväg vid åtta ikväll för att hinna med Finnsbo färjan... han spelar musik på ett 30 års kalas... kommer hem ca två eller nåt skulle jag tro, eller han trodde det ;)
Så för han blir de sent!

Men men jag ska snart sova efter en myskväll med små killarna. Tim somnade vid kvart i nio, Theo närmare halv tio - båda slocknade i soffan! Kan man hoppas på att de sover till sju i morn ??

Grattis Elin och Emil som fyller år idag!!


Underbara vårväder =)

Sol, men kalla vindar... men med varma kläder så är de så skönt att vara ute!

På förmiddagen idag blev de boll och lek för grabbarna, Tommas var med dem där och jag var i Lysekil och hjälpte till ett par timmar med flytt. Angelica med familj flyttar till en större lägenhet - super fin! Kommer bli toppen när de kommit i ordning!
Men jag var tvungen att vara hemma vid 11 då Tommas skulle iväg på domaruppdrag!
Så idag har de tömt sin gamla lya och i morn ska Dennis mormor städa den... Alltid bra med massa hjälp. Mamma, Anders och Simon har hjälpt till idag med att bära + ett par av Dennis kompisar!

Men men

Nu på eftermiddagen efter att barnen ätit och vilat så tog vi oss en promenad. Så dubbelvagnen fick rastas ;) Gick ca en timmes runda =) HÄRLIGT - ett kryss för mig ;)
Barnen tyckte de var lite kyligt i ansiktet men de glömdes bort då vi såg massa hästar och sedan bilar, bussar mm
Lite lek ute innan vi gick in efter nästan två timmars utevistelse =)

Nu har Tommas kommit hem från dömingen och ahn tog med barnen till affären för att köpa lite gott att äta ikväll... både mat och godis ;)

Ladda för mellofinal!

VEM HEJAR NI PÅ??


After work

I går fredag så jobbade jag tidigt pass, gott att komma hem vid 14.
Theo var med mig på jobbet och de funkade fint!
Blev ett stopp hos mamma för lite prat och kaffe...

Men väl hemma så full fart med lek och grejer.. Tommas mamma och pappa kom vid 16 för att passa barnen. Tommas åkte för att vara DJ vid halv fem.
Jag fixade mig för After Work med goa gänget från jobbet... skulle ses 18 på Cafe Kungsgatan - super god mat men fullt med folk och trångt... men men vi hade de trevligt och kul att komma ut. Vi var 15 stycken som slöt upp!
Jag åkte buss dit och hem - funkade fint ;)
Men i väntan på bussen hem så blev de ett kort besök hos syster yster... var ju kallt ute så lite segt att gå runt på stan...

Men men en trevlig kväll och hemma hade de funkat bra, de hade tacos som fredagsmys ;)



torsdag 7 mars 2013

HP larm och ingen box

I morse som sagt var de ju kallt .. men Tommas hade fått tag i någon som tyckte vi skulle köra vinter på pannan ett tag till!
Men men nu ikväll har telia boxen varit knepig.. så även ett samtal till telia... alltid är det något.

Ni som har telia har ni ofta problem??


Då är den här dagen snart slut...

Efter jobbet var de ett besök till J med bilen. pappa hämtade mig så blev de kaffe hos honom. Bilen var klar på en timme så de tog inte lång tid.. J ska dock ha den igen då de är ett par grejer till som ska fixas!
Men men nu har vi nya lampor.. och rätt ljusinställning!

Tommas och barnen var hemma och grejade...

Nu blir de lite tv innan sängen.. ny dag i morn - tidig fredag =)


Ny dag

Full fart, ny morgon. Tim ska till förskolan, Theo till farmor.
Än har Theo inte bajsat sedan i går lunch.. =S så inte vet jag hur jag ska ta de...

Men i alla fall, ikväll hoppas vi att J kan ta bilen och fixa den.. vore toppen att justera lampan fram och vajern till motorhuven.

Vaknade ovh direkt när jag satte mig upp kände jag hur kallt det var i rummet..kände på elementet - jovisst ingen värme =( MORR! Larm på pannan igen - så nu ska Tommas ringa dem idag för vi hade larm häromdagen också.. inte kul och vakna och de blivit 17 grader i huset.

Hoppas alla får en bra dag, jag tror min blir toppen! =)



onsdag 6 mars 2013

Onsdag

Idag är de onsdag och de innebär gympa för min del... =) Ska bli så skönt att få svettas, känner att jag behöver jobba... !
Efter en intensiv jobb dag med mycket tankar så behöver jag rasa ut...
Theo ringde de hem för lös mage idag... =/ Jag är säker på att de inte är magsjuka utan en biverkning på penicillinen han precis har avslutat... för av den penicillinen kan du få lös mage.... segt!

Men men vi får gilla läget hur man nu kan göra det!


tisdag 5 mars 2013

Jag vann

1000 kronor till att handla lego, ojoj kommer bli super kul till killarna!

söndag 3 mars 2013

Börjat renovera

Igår så började vi packa och fixa med vårat datarum... som ska bli vårt sovrum... Nu är all min litteratur ner packad, eller nästan i alla fall (några som jag vill ha lätt åtkomliga för framtiden).

En hylla är ställd på utsidan.. två kvar då dessa ska slängas eller om pappa vill elda upp dem..

Så när dagen är slut ska bara databordet vara kvar resten tomt så kan vi börja dra tapeter =) eller =/

Skönt de ska bli att flytta ner vårt sovrum så Tim får eget rum =) Theo har haft eget rum sedan han var 6 mån, Tim är snart 2 år ;)


Fjällaskogen

Idag så var vi i skogen tillsammans med några från Tims föräldragäng. Tyvärr kunde flera inte komma då de var krassliga eller precis hade varit... men men de blir fler gånger. Efter långt om länge fick Erik igång elden.. korven kunde grillas.. men vi hade ju bottnat med kaffe och varm choklad så de var lungt ;) Var vi och två familjer till och vi hade de super mysigt. Idag är de toppen väder ute. Solen skiner, knappt någon vind, varmt och VÅR!!
Tommas fick tyvärr kila före oss andra då han skulle iväg och döma fotboll i Brastad.
Men barnen har kunnat lekt och de har varit full fart, Tim somnade i vagnen påväg tillbaka till bilen och Theo somnade i bilen.. just nu sitter de i bilen och sover.. men ska snart väckas!

Tommas kommer väl hem vid 15 tiden.. då blir de fortsatt utelek..


fredag 1 mars 2013

1 mars

Går inte månaderna väldigt fort.. var nu nyss i början på januari??

Hm men men vi går mot ljusare tider och vår =)
Den här veckan har vi haft super gott väder... hoppas de håller i sig i helgen!



Fredag

Theo mår mycket bättre idag =) Tim är pigg och glad. Båda grabbarna har varit hemnma idag.. Tim fick en ledig dag och Theo är ju som sagt krasslig. Ingen feber... och går på pencellin...

Efter jobbet idag så åkte jag hem till Angelica... kollade in dopklänningen och dess passform på Elias! Fick även smaka en bit på gårdagens kalas tårta... MUMS!
Sniffat lite på Elias... han är då helt underbar!
Åkte sedan och handlade .. så nu har vi fyllt upp skåpen ;)

Väl hemma så skulle Tommas åka för att döma innebandy, så vi hann bara stämma av dagen... Han kommer väl hem vid 23 eller nåt ikväll?!

Grattis Jenny och Martin till er Tilda och grattis William som blivit storebror!

Jag och barnen har haft myskväll... båda somnade gott vid 20 tiden.. nu har jag TV:en för mig själv!