torsdag 30 maj 2013

Nu närmar vi oss

Nu närmar vi oss helgen! =)

Efter den här arbetsveckan kommer jag vara helt slut!
I tisdags så var jag sensen... min uppgift på jobbet var att färdigställa de sista med vår temaavslutning - vernissage =) Plocka fram till drop in fika... duka och fixa!

På onsdagen så var jag mellan, full fart på jobbet. Många föräldrar som kom och tittade på allt fint barnen gjort! Barnen var så stolta... och hela dagen väntade de på att de skulle få gå hem för då var de dags för vernissage och fika ;) Alla nöjda så även vi pedagoger!

Theo var hemma både tisdag och onsdag då han går på penicillin för öroninflammation IGEN.. men idag torsdag så var han på förskolan.
Båda gossarna har haft en bra dag! Lekt, sovit, ätit.. två trötta men nöjda gossar som åkte med mig hem vid 14! Tim fick de väcka då jag kom.. Theo hade precis vaknat!
På jobbet idag har vi plockat ner barnens konst. ställt tillbaka och ordnat.. sen ska allt fint skickas hem! Slutade tidigt idag så han vara med barnen några timmar =) Har knappt sett dem den här veckan! Vi har varit ute hela eftermiddagen, lekt med grannen... fikat ute...
Gick in vid fem för dusch och sedan äta!

Vid halv sex åkte jag till Röe gård för att ha vårens sista "apt" - sommaravslutning! Vi var tre förskolor tillsammans... tredje året i rad och vi hade de så bra. Vi delade in våra kollegor i fem lag... sedan fick de uppgifter att lösa...hitta saker på en bestämd bokstav - gör sedan en sång, rap, limrick..saga osv av de. Sedan fick de redovisa detta för oss andra =) SÅ LYCKAT! KUL!
God mat och trevligt sällskap... sedan var de dags att få veta vilken förskola som vann aktivitetstävlingen (krysstävlingen vi haft under tio veckor på våren).
Det gjorde vi på min stuga ;) JJIIPPIIEE! Så vandringspriset hamnade hos oss - en super fin hatt! Den ska pryda p-rummet!

Nej, nu snart sova - är sen i morn... hoppas jag klarar mig från feber och grejer. Tommas är lite små krasslig här hemma...

Inte att förglömma - MIN NAMNSDAG IDAG - VERONICA! =)



måndag 27 maj 2013

Då var måndagen gjord

Började 6.30 och slutade 19.30 - LÅNG DAG!

Men jobbade först tidigt pass, sedan jobbade jag kvar (Ingen ide att åka hem) hade sedan apt på kvällen från 16.30... Men nu ska jag slå mig ner i soffan! =) En kopp te får de bli!
Theo är sjuk här hemma, hoppas han snart blir frisk.. båda har vart hemma idag men idag var de för Tim då vi tyckte han var krasslig igår.. men inget fel på honom.. men Theo vaknade sjuk i morse.. =/

Men men Tim får kila till förskolan i morn och Theo blir hemma...


söndag 26 maj 2013

Mors dag!

Grattis alla mammor på Mors dag!

Grattis till världens bästa mamma, min mamma =)


Vad händer i vårt land??

I våran lilla stad hände detta inatt: Poliser tvingades fly efter stenkastning

Man har hört om Stockholm.. och andra städer så som Örebro... men Lysekil...?

Detta känns inte bra, nu måste de hända något...


lördag 25 maj 2013

Underbara lördag

Idag har det varit en toppen dag!
Tommas åkte till Uddevalla efter frukost, fixade sandaler till Theo. Hade ju köpt ett par men de var för små.. behövdes större storlek.
Sedan grejade Tommas hemma med altanen.. sista tvätten! Nu håller vi tummarna för fint väder så vi kan olja den snart! Sedan bar de iväg på domaruppdrag för Tommas på Smögen...

Jag åkte till mamma efter frukost.. barnen var ute och grejade. Vi gick en promenad till Anders syster för att fika vid 11... Mysigt och så gott i solen!
Jag och mamma fortsatte sedan promenaden och då kunde även Tim få sova.. dock sov han inte så länge - knappt en timme! =S Men men...

Hemma hos mamma blev de mera utelek, Anders grejade... vi lekte hos mammas granne en stund - de hade sina barnbarn där! Vid 16 kom min mormor och Tommy - då var det dags för grillad mat! MUMS!
Så vi har varit ute i stort sett hela dagen! UNDERBART!

Tommas kom vid 18 tiden, så även han fick mat och kaffe/ kaka! ;)

Barnen var så trötta då vi åkte hem så efter dusch och fix så somnade dem direkt!
Nu blir de film och en kall öl ;)


fredag 24 maj 2013

Bio och Kina mat

Efter dusch och fix så åkte jag och älsklingen för att se på bio och efter de åt vi Kina mat... helt underbart.
Barnen är hos mamma över natten vilket Theo har längtat efter! Jag nämnde de redan igår så han har sett fram emot detta. Han skulle ju få sova i Linus säng (då han inte är hemma).

Detta lever vi på ett bra tag.. sedan kan vi sova längre än sju i morn de är också guld värt ;)
Nya krafter och laddade batterier!!


Studiedag

Idag har all förskolepersonal haft studiedag.. 8-16. Så jag var trött då jag kom hem.
Men dagen har varit bra, en del nya tankar... vilket jag gillar! Sedan är det alltid kul att träffa alla ;)

Barnen har också haft de bra.. de tackar ju inte nej till en ledig dag!


torsdag 23 maj 2013

Omanana obanana

Omanana obanana - så låter det då Tim sjunger Copacabanana bara så ni vet... jar hört den raden x antal gånger sedan vi kom hem vid 18.. men söt är han =)

Hämtade barnen sent.. de hade de bra i solen, åt frukt och drack vatten - mys! Sedan fick de plocka undan lite grejer innan vi gick hem. Dock så får Tim massa sand i ögonen på nåt märkligt sätt ?? Så vi får skölja med vatten och torka massor, men de blev inte riktigt bra.. så direkt hemma blev de dusch! Efter de så var sanden borta!!
Simon och Anders var här då vi kom, foder runt dörr, sista listen är på plats. Fönstret är målat för andra gången. Lampan i taket är uppsatt! De närmar sig klart =) JJIIPPII!

Tim somnade snabbt men Theo har haft svårt att sova... men nu äntligen kom han till ro!

Själv ska jag fixa lista på vad som ska handlas i morn...
Förbereda mig inför morgondagens studiedag!

Sara - kul att se dig också! Du var duktig du med!! Klart vi ses i morn!


onsdag 22 maj 2013

Vattenloppet

Ikväll kom mamma och Anders för att passa barnen så jag kunde motionera. Åkte till Lysekil för att gå 5 km - Vattenloppet, men väl där blev de jogging/gå... HEJA MIG! Men detta kommer kännas i morn... kommer jag upp ur sängen? Jag är nöjd med tiden!! Bra hejarklack fanns det oxå!

Gott att komma hem och duscha!!!!!


tisdag 21 maj 2013

Skit dag

Åh idag har det varit en sisådär dag.. morr! Blir bara så trött... varför!?
Ibland undrar jag hur jag ska orka... ?? Kommer de bli bättre?

.... Känner mig helt tom! Kan inte ens förklara!

Tur jag har mina små som är riktiga glädjespridare!

Lite revy på tv var också något som jag uppskattade ikväll =)

Sova - hoppas på en bättre dag i morn??!!


måndag 20 maj 2013

Vilken dag..

Vi har nog haft alla väder som finns... men tajmade in skurarna bra.. var uppehåll då vi var ute på förmiddagen och efter mellis. Men däremellan var regn - MYCKET REGN!
Jag var på möte efter lunch... men var tillbaka på jobbet vid 15... Jobbat sent.. hämtade barnen sent - bara dem kvar :/ Mammas små! Gör ont i mamma hjärtat!
Hem och äta kvällsmat, fixa sig för natten och sen sova... Båda somnade snabbt, nu fixar jag lite jobb grejer - innan TV:en!


söndag 19 maj 2013

VM GULD

YES!!

Där satt den ;) Sverige världsmästare på hemmaplan 2013 =)

En toppen match, tack för trevligt sällskap R!


lördag 18 maj 2013

Final i ESC

Jag och Tommas sitter och tittar på finalen i ESC... Hejar ju såklart på Sverige, men nu (när röstningen pågår) ser de inte så ljust ut! Men vi hejar även på Danmark!
Dricker lite gott rosè - MYS!

Barnen somnade direkt vi kom hem vid kvart i nio.. de var trötta efter en lång dag med mycket skoj!

Nej, fortsätta se röstningen!


SOL - underbar dag!

Idag har det varit super gott väder.. SOMMAR! Nu vill vi bara att det håller i sig! =)
Vi har fått gjort massor, tvättat altanen, hängt ut tre maskiner tvätt... - SNABB TORK IDAG! Börjat mossriva gräsmattan... en del mossa i den som ska bort - men snart klart med det!

Lättare lunch idag sedan skulle Tim sova.. Theo har vart med ute och grejat...

Dusch och fix innan vi åkte på kalas för att fira Melwin som fyllde två år idag! Han fick massa fina saker, sedan bjöds de på fika och barnen lekte... KUL!

Efter kalaset åkte vi till Anders och tittade klart på hockeyn - HEJA SVERIGE! Så nu laddar vi för final!!!

Blev bjudna hem till Isabel och hennes familj, blev grillat och sedan kaffe/ paj... Barnen lekte massor!! Gott väder så vi satt ute på altanen.



fredag 17 maj 2013

Fredag med grillat

Gott att sluta tidigt idag... Hämta barnen - åka hem och då blev de utelek med grannen. Tog ut frukt och kaffe/ vatten... gott väder även idag fast att de vart lite mer blåst idag. Men men sålänge solen är framme så är jag nöjd! =)

Fixat med kött och lite sallad för att grilla, pappa och Yvonne kom hit vid 17. De hade med sig potatisgratäng och korv.. Så vi hade ett toppen "kalas"! ;) Blev så gott - grillad mat är ju underbart!
Tommas är iväg och dömer fotboll... kommer hem vid 22.

Pappa och Yvonne åkte hem för en stund sedan.. så nu får de bli en film!


torsdag 16 maj 2013

Mycket att hinna med den här dagen..

Full fart.. jobbat mellan pass idag.. som aktivitet så planterade vi "ängsblommor" idag - hoppas de växer sedan.. Håller tummarna för det!
Är ju förskolans dag idag! =)

Idag har vi haft riktig sommar värme! Så skönt och vi har varit ute mycket!

Efter jobbet så åkte jag till barnens förskola för samtal. Mina hjärtan!
Tommas och barnen kom till förskolan vid 17 för då var det dags för familjekväll! Vi gick runt på barnens temautställningar... massa fint! De har jobbat med Castor målar.. så mycket färg och olika tekniker.. m.m. Var inte så många familjer där, men vi som var där hade de mysigt! Lite hinderbana för barnen, lek och mys.. sedan fika tillsammans. Vi satt med "våra" avdelningar.. mysigt.. och gott med lite att äta då de var ett tag sedan. Sedan var det varmt och gott med lite att dricka!
Tommas och barnen åkte hemåt vid halv sju, de hade somnat snabbt ikväll.. trötta efter allt bus =) Jag åkte till mamma, vi gick en promenad - härligt!

Nu är de hockey och semifinal i ESC.. pendlar mellan kanalerna..


onsdag 15 maj 2013

Varför.. =(

I morn har de kört ihop sig totalt.. =( Två samtal... så jag har dubbelbokat mig :/ sedan familjekväll på förskolan! ..
Hoppas kunna lösa detta i morn förmiddag..
Skit också!

Men men idag har min dag varit bra.. full fart!
Barnen har haft de bra på förskolan, dock ramlade Tim och slog i hakan då de skulle gå hem.. så återigen ett besök på vårdcentralen... skit!!

När jag kom hem efter jobbet så var Anders, Simon och mamma här... golvläggning stod på schemat! Blev SÅ BRA! Ett steg närmare...

Barnen somnade sent.. i alla fall Theo - hoppas de går bra i morn morgon ändå!


tisdag 14 maj 2013

Möte och möte

Igår hade vi SAIS möte med ungdomsgruppen, ikväll var det möte med cupgruppen.. Full fart!
Jobbat långa dagar också.. men men nu blir de snart lugnare! Hoppas jag, helt slut!

Idag efter jobbet så blev de en promenad på en timme... Tommas och barnen var över till grannen!

Nu ska de bort några kilon (läs många) ... nya mål - i mitt/ vårt liv..

Nu är de hockey.. men strax blir det semifinal i ESC!


Legitimation

Äntligen kom det på mailen, beslutet!
Legitimation som lärare och förskollärare!! =) Var bara bland de första som skickade in, och nu äntligen kom det! =) Bättre sent än aldrig!

Ifall man nu skulle få för sig att söka nytt jobb!? ;)


söndag 12 maj 2013

Intensivt

En dag med massa skoj...

Åkte till Tommas föräldrar vid halv tio, även Tommas syster och hennes pojkvän kom dit. Kaffe och massa lek för barnen! Vi grillade, synd att de blåste så... var kalla vindar! Så vi fick äta inne.. men men
Tim sov i vagnen - det gick väldigt bra, han somnade direkt och sov länge... mammas liten! Han sover inte så ofta i vagnen så man vet aldrig.

Åkte hem vid 14.30... vi bestämde då att ta en promenad hela familjen en runda på en timme - skönt! Barnen fick sett på kossorna och hästarna - lycka!

Fick veta att Linus hade match kl 16 så vi åkte dit - tittade på första halvleken. De låg under med 0-1 då vi åkte hem igen =( Mamma och Anders åkte med oss hem. Anders har tapetserat de sista i rummet =) JIIPPII!!
Barnen har gått på högvarv men tillslut somnade de vid 19.15.

Nu har jag och Tommas Tv mys, gillar söndagar - "Mästarnas mästare" (Anna är så GRYM) och "inför ESC".

Nej, packa inför i morn... ny vecka med förskola och jobb. Den här fyra dagars ledigheten gick SNABBT!

Grattis Linus, Yvonne, Lotta och Cissi som fyller år idag!


lördag 11 maj 2013

Kalas och punka

Efter Brodagen så åkte jag och barnen till pappa och Yvonne. Yvonne fyller i morn så vi firade henne lite idag =) Hon fick lotter och blommor.. hennes barn var där men även hennes föräldrar. Så full fart!
Fick god smörgåstårta och sedan go fika ;)

Pappa hade traktorn hemma vilket barnen tyckte var roligt - då kunde de sitta på den en stund!

Tommas kom vid 17 tiden (han var på speaker uppdrag i Brastad mellan 15-17).

Med våran vanliga tur (läs otur) så hämtade vi ju hem volvon idag på förmiddagen som varit på service. Toppen nu är den i bra skick igen =) Men då Tommas skulle åka förut så visade de sig vara punktering på Saaben... vänster framhjul ?! Alltid är det något! Så på måndag måste vi fixa det.. även batteriet på Saaben börjar ge sig.. så de måste och kollas upp!

Men men

Nu mys i soffan.. se en film..


Brodagen

Idag har vi varit på Brodagen här i byn. Vilket bjuder på kosläpp, kyrkan är öppen för visning, man kan köpa fika och lotter... Björkhaga sålde kläder, lokala smycke tillverkare var på plats och sålde sina alster, olika traktorer stod på gården där man fick provsitta... ponnyridning för en tjuga, Får med lamm att titta på... man fick även titta in i ladugården... Linedance uppvisning.. Villa Bro hade tacobuffe och nu ikväll är det Pubkväll där =)
Mycket folk.. kul! Sedan hade man ju tur med vädret.. lagom tills de började vid 13 så kom solen fram.. och eftermiddagen har varit toppen!


Mina små =)



Bjuder på några bilder på mina fina gossar! =)

fredag 10 maj 2013

Ledig klämdag

Skönt att vara ledig idag då de är klämdag.. =)
Massa mys med familjen!

På eftermiddagen har vi lekt, målat med vattenfärg...
Tråkiga måsten såsom tvätt och disk...
Lagade middag - pasta med köttfärssås fick de bli idag innan Tommas skulle åka iväg vid 17.

Han är i Henån och dömer fotboll - är väl hemma vid 22.30??

Barnen somnade vid halv åtta - Tim var trött eftersom han bara sovit 30 minuter på dagen... Theo somnade också snabbt - var "bara" uppe två gånger ikväll...

I morn är det Brodagen här - med bland annat kosläpp =)


Nordens Ark

Idag packade vi med korv och bröd, fika... för att bege oss till Nordens Ark med Jenny, Annika och deras barn!
Benen fulla med spring så tog vi lantgården idag! Var där i nästan två timmar... lek och titta på alla fina djuren.

Sedan gick vi tillbaka till "grillplatsen" där ligger även lekplatsen. Startade grillen och barnen var smått griniga (hungriga??), men men med lite korv i magen och sedan bullar/ kex så var dagen gjord! Dock trillade Tim på lekplatsen och slog emot hakan - IGEN! Ringde vårdcentralen och fick komma dit kl 13.. Jag och Theo stannade hemma medan Tommas och Tim åkte vidare till doktorn... de tog bort tejp, tvättade och tittade. Det såg fint ut.. de satte ny tejp men nu även kompress över... nu ska de väl hålla??

Mina livliga barn... måste de bara läka bra och fort..

Men en mysig stund fick vi.. och barnen lekte och fick gjort av med energi!


Vilken dag..

I går var vi på vattenpalatset tillsammans med grannfamiljen. Super mysigt och barnen har lekt och plaskat massor.. vi hade med lunch och fika..
Men precis innan vi skulle gå för att duscha, så trillar Tim i den lilla bassängen och slår i hakan - ett jack blev de... =( blodet rann...(inte många som hjälpte till)
En dam kom med papper och var väl i stort sett den ända... Vi fick komma in i sjukrummet och en badvakt satte stripes... för att få ihop det..

Sedan fick jag och Tim duschat och kommit oss ut... stod i kön till 1177... numnmer 6 i kön väntetid 20 minuter =(
Tommas knappade in att de skulle ringa upp honom.. jag satt i telefonkön.. allt för att se vem som kom fram först..
Vi körde under tiden till Överby där vi väntade på svar. För badvakten tipsade oss om en vårdcentral i Trollhättan.. därav att vi åkte till Överby. Långt om länge kom vi fram och hon sa detsamma. Så vi åkte till vårdcentralen. Tim låg helt stilla, rörde inte en min... De limmade ihop de och satte nya stripes.. Fick även med oss några hem så vi kan byta om de här lossnar.
Efter de åkte vi för att äta på Max.. .även grannfamiljen var med. Så de blev en heldag!

Avslutade den hemma med mys vid TV:en..


torsdag 9 maj 2013

Vänersborg

Nu åker vi till Vänersborg!
Härlig dag tillsammans med grannarna!


onsdag 8 maj 2013

En liten

Grattis Anna och Emanuel till er fjärde son, en liten Linus. All lycka till er!

Idag började dagen med fint väder och inte kunde man väl tro att vädernissarna skulle ha rätt att de skulle bli regn.. Men visst sjutton har de rätt när de "lovar" regn.. vid 12 började de regna.. sedan öste de ner... tråkigt det som var så härligt i går och i morse..
Men inget att göra åt det...
Kunde hämta gossarna lite tidigare idag... och de var ju tacksamt! Hem och mysa.. tittade på lite tecknat...

Sedan ringde vi pappa och hörde vad de hade för sig.. de hade inget planerat så de kom ner till oss. Köpte med en familjepizza som vi delade! Lite kaffe efter det och lek...

Tim har varit grinig till och från sedan vi kom hem.. trött?? Han somnade ganska snabb - hoppas på en glad kille i morn! Theo sprang upp minst fem gånger.. sedan somnade även han! Pappa och Yvonne åkte hem vid 20...

Jag har tittat på Arga snickaren.. men ska snart sova.. trött och de är ny dag i morn och vi är lediga =) =)




tisdag 7 maj 2013

Underbar dag!

Stor SOL hela dagen!
Vi har varit ute mycket idag - underbart!

Letade grodägg, vi hoppades på tredje gången gillt.. men nej för kallt ännu! Får bli en ny sväng nästa vecka!

Hämtade upp Tommas mamma på hemvägen, sedan hämtade vi barnen.. behövde barnvakt då jag skulle till Fjälla med jobbet men även kollegor från Almen och Tröten =) Promenad och grill stod på schemat! Super mysigt!!

Nu lite TV innan sängen.. snart långledig! ;)


måndag 6 maj 2013

Snok

Utanför stängslet på jobbet bod de snokfamilj... =S Inte så najs..
Håller på och kontaktar massa olika folk för att få någon att flytta dem.. vi kan inte ha dem så nära inpå förskolan... Fortsättning följer i morn! ;)
Jag är ingen fantast av dem men men... får hålla "rädslan" tillbaka man är med barnen...

Efter jobbet så hämtade jag hem mina små.. har varit super gott väder på eftermiddagen. Så vi var ute då vi kom hem. Jag tog ram dubbelvagnen och gick en timmes promenad =) Tungt men skönt efter.. Dem två i vagn väger en del..
När vi kom hem blev de utelek... grannpojken kom också över..

Anders kom vid fem för att tapetsera.. blir så bra =) Hoppas detta håller i sig! Så man inte vaknar i morn så har tapeterna rullat ner.. =( De vore droppen! Så nu är tre av fyra väggar "klara".. kanske han kommer ner i morn också! Sedan reser dem bort torsdag - söndag så då blir de inget grejat i rummet.. så vi får se!

Efter kvällsmat och mys så var de dags för barnen att sova. Tim slocknade direkt men Theo sprang upp minst fem gånger.. men sedan somnade han gott..

Mamma kom vid 20 tiden.. vi tittade på "Livet blir bättre" - fler som ser på det? Så bra och intresant! Nu är de hockey...


söndag 5 maj 2013

Söndag

På förmiddagen hade vi lekparks häng med grannfamiljen. Tog med frukt och kaffe... blåste tyvärr kalla vindear... men men vad ska man göra - får gilla läget!
Barnen fick lekt och busat...

Till lunch blev de fisk och potatis idag... inte barnens favvo - men men de var det som bjöds!

Tommas har dömt fotboll idag, åkte vid 12.30 och kom hem vid 19... han var uppe i Dals långed... så en bit att åka!

Eftermiddagen bjöd på bättre väder - SOL!
Åkte till pappa då Tim sovit.. spelade spel och fikade. Tim stannade där medan jag och Theo åkte på vårens sista simskolelektion. Den gick bra, på slutet fick de glass och diplom. En lapp med eventuella märken de tagit som man kunde köpa om man ville. Så baddaren grön fick åka med hem =) Så framåt har de absolut gått under dessa lektioner... nu längtar Theo tills höstens start!
Tim var lite ledsen då jag åkte men de gick snabbt över. Bra att han får träna och vara själv, borta. Ibland behöver de vara på varsitt håll!
Så efter simningen hämtade vi hem lillebror.. hem och åt kvällsmat, fixa sig för natten...

Barnen somnade närmare halv åtta...

Jag och Tommas har tittat på "mästarnas mästare" - Anna är grym =), sedan "inför ESC"... - Nu närmar det sig stora finalen!

Hoppas ni haft en bra dag!


lördag 4 maj 2013

Vilken underbar dag..

Jag och barnen åkte på boll och lek (sista innan sommaren). Så nu börjar det inte igen förrän september! Vi och två familjer till tackad K med familj för sitt engagemang med blomma och choklad! Hoppas de uppskattades! =)
Sedan direkt därifrån till Isabell och Rickard för lek och fikastund. Vi hade tänkt Röe gård först men vädret var kyligt och risk för regn.. så vi tog de hemma hos dem istället. Full fart och massa bus...

Tommas åkte vid 8 morse till Lysekil för att hjälpa T att flytta.. så han har varit där hela dagen..

Två trötta barn som sedan åkte hem vid 13 tiden, Tim somnade i bilen så han var det bara att bära upp i sängen. Theo vilade i soffan till Emil i Lönneberga!
Lite mellis vid 15 tiden och då kom även Tommas hem. Lite lek och fix innan vi åkte hem till fam Bladh på grillkväll vid 16. Massa gott har vi ätit och barnen har lekt... Så trötta och nöjda åkte vi hem efter 20... barnen somnade snabbt...

Nu är de hockey på TV.. hmhm Får väl säga Heja Sverige! Gick ju inte så bra igår. För att det var premiärmatch??

Hoppas ni haft en bra dag!


fredag 3 maj 2013

Då var de fredag igen!

Äntligen fredag!
Efter jobbet så åkte jag vägen om färgaffären - men tyvärr hade inte våra tapeter hunnit komma idag så det får bli på måndag! I morn ska vi köpa hem elementfärg.. så kommer även elementet bli superfint! Vitt och fräscht!
Efter färgaffären hade jag tid på vårdcentralen för TBE spruta.. tredje dosen.. nu är de tre år tills nästa gång.. hur ska man komma ihåg det? =/

Tommas och barnen har haft en mysdag.. lek och bus i Lysekil med goa vänner... (lekparkshäng) ;) Fixat och grejat hemma på em...

Då jag kom hem fixade vi med pannkakssmet, mamma och Anders kom förbi. Anders slipade lite på väggarna (efter onsdagens försök till tapetsering). Blev kaffe och vi åt pannkakor. Tommas hann äta lite innan han åkte iväg för att döma fotboll i Hogstorp.

Jag och barnen har haft mys med lite godis, barn tv.. båda somnade gott å nu har jag Tv:en för mig själv!

Fick veta att en vän väntar barn - all lycka till er! Spännande!

Hoppas ni alla haft en bra dag!


torsdag 2 maj 2013

Slappa

Nu blir det soffan efter en dag på jobbet! Trött som bara den...

onsdag 1 maj 2013

1:a maj

Vi har inte demonstrerat... har ni?

Vi har haft en dag hemma... Anders kom hit efter frukost för att tapetsera... satte upp fyra/ fem våder... vita ränder mellan varje?? =/ De är beige färg egentligen, ska inte vara en vit kant) Det är alltså fel på tapeterna.. de är inte färg ända ut i kanten... (de sitter precis kant i kant) han får ta ner de han satt upp... Tommas åker till torp för att hämta ut andra.. då med annat prod nummer.. för att 5 rullarna var ju fel!! =( Kommer dit in men de har inga andra rullar utan han får hem fyra nya men med samma nummer... Anders börjar.. men de är FEL på dem också!
Tillbaka till torp - lämnade tillbaka dem och vi fick pengarna tillbaka... så i morn åker vi till Lysekil för att hitta annan tapet som passar till vår fondvägg som redan är klar! Vad trött man blir.. kan de sluta STRULA!!!
Så ex antal mil körda för inget.. Anders har lagt massa tid och de blev inte bra.. MORR! Han hade tänkt tapetsera klart idag... Så nu får vi vänta några dagar.. hoppas de går fort att beställa hem!

Jag har fixat med fika och lunch idag till hela högen..

Vi har även hunnit leka ute massor, även lekt med grannfamiljen... full fart!

Fikat ute på altanen på eftermiddagen... VÅR! Synd att de blåser..

Vid sex tiden kom pappa och Yvonne, Simon... på kaffe. Barnen somnade vid åtta tiden.. tog lite tid då dem inte kom till ro... övertrötta?? Men men dem är lediga i morn och på fredag - Tommas har tagit två föräldradagar - MYS!

Nej nu dags att sova - jobb för mig i morn! Fullt ös räknar jag med!